Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Nezávislý test autokamery Mio MiVue C570 řidičem CzechDriverem

Otestoval už celou řadu různých autokamer a od různých značek, každého půl roku má novou autokameru. Jak dopadla Mio MiVue C570?

Nezávislý test dashcammera k autokameře MiVue C570 !Nezávislý test dashcammera k autokameře MiVue C570 ! (Zdroj: MIOkamery.SK)

Youtuber a dashcammer CzechDriver otestoval za posledních 10 let celou řadu různých autokamer a od různých značek, každého půl roku má novou autokameru. Jak dopadla v jeho závislém hodnocení palubní autokamera Mio MiVue C570?

"Musím říct, že i noční záznam je luxusní...Velké plus této kamery. Záznam je pořizován s frekvencí 30 snímků za vteřinu v reálném FulHD rozlišení pomocí širokoúhlého objektivu s 150 ° širokým záběrem. Kamera využívá optický snímač STARVIS CMOS od Sony a dokáže nahrávat zřetelně i za špatných světelných podmínek," říká mimo jiné CzechDriver.

TIPY ohledně výběru autokamer, Unboxing a test natáčení této autokamery Mio MiVue C570 najdete zde ve videotestu:

Načítavam video...

Máte dotazy k autokamerám Mio? Zeptejte se nás na našem Facebooku Mio (@MioCZSK) !

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.