Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

O2 Športová akadémia Mateja Tótha spúšťa Telesnú na doma

(Zdroj: O2)

Súčasná mimoriadna situácia má značný dopad aj na O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha. Keďže školy boli nútené zavrieť, aj športové akadémie museli prerušiť svoju činnosť.

O2 sa preto spolu s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha s cieľom rýchlo a efektívne zareagovať na túto situáciu rozhodlo spustiť online aktivitu "Telesná na doma".

"Ide o inštruktážne, hravé a motivačné videá pre deti a rodičov, ktorých cieľom je rozhýbať ich v tomto období, kedy sú školy, ihriská aj športoviská zatvorené a trávia väčšinu času doma. Pri cvičeniach sa využíva komplexná metodika, ktorú vytvorili tréneri, fyzioterapeuti a psychológovia O2 ŠAMT s využitím predmetov, ktoré má každý z nás bežne doma, ako napríklad metla, knihy či vankúše," hovorí Michaela Sakálová, marketingová manažérka O2 Slovakia.

Predcvičujúcimi v jednotlivých videách budú odborníci z akadémie, napríklad jej športový riaditeľ Michal Tóth a tréneri jednotlivých akadémií z celého Slovenska .

"Sme veľmi radi, že naša O2 Športová akadémia Mateja Tótha pôsobí po celom Slovensku, a to vo vyše 100 školách, kde si zacvičí viac ako 2000 detí pod vedením 120 trénerov. Vďaka našim odborníkom vieme rýchlo a efektívne na súčasnú situáciu reagovať a poskytnúť rodičom a deťom návod na to, ako sa kvalitne hýbať aj keď sú doma. Podľa nášho výskumu je tiež zrejmé, že krátka pohybová aktivita zvyšuje pozornosť detí, čo v dnešnej situácii určite ocenia rodičia.," hovorí Mária Bedleková, riaditeľka O2 ŠAMT.

Zapojte sa aj Vy s Vašimi ratolesťami.

Viac informácií, ako aj jednotlivé inšpiratívne videá, ktoré budú pravidelne dopĺňané nájdete na: www.akademia.o2.sk/telesna-na-doma

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.