Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

O2 Športová akadémia Mateja Tótha spúšťa Telesnú na doma

(Zdroj: O2)

Súčasná mimoriadna situácia má značný dopad aj na O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha. Keďže školy boli nútené zavrieť, aj športové akadémie museli prerušiť svoju činnosť.

O2 sa preto spolu s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha s cieľom rýchlo a efektívne zareagovať na túto situáciu rozhodlo spustiť online aktivitu "Telesná na doma".

"Ide o inštruktážne, hravé a motivačné videá pre deti a rodičov, ktorých cieľom je rozhýbať ich v tomto období, kedy sú školy, ihriská aj športoviská zatvorené a trávia väčšinu času doma. Pri cvičeniach sa využíva komplexná metodika, ktorú vytvorili tréneri, fyzioterapeuti a psychológovia O2 ŠAMT s využitím predmetov, ktoré má každý z nás bežne doma, ako napríklad metla, knihy či vankúše," hovorí Michaela Sakálová, marketingová manažérka O2 Slovakia.

Predcvičujúcimi v jednotlivých videách budú odborníci z akadémie, napríklad jej športový riaditeľ Michal Tóth a tréneri jednotlivých akadémií z celého Slovenska .

"Sme veľmi radi, že naša O2 Športová akadémia Mateja Tótha pôsobí po celom Slovensku, a to vo vyše 100 školách, kde si zacvičí viac ako 2000 detí pod vedením 120 trénerov. Vďaka našim odborníkom vieme rýchlo a efektívne na súčasnú situáciu reagovať a poskytnúť rodičom a deťom návod na to, ako sa kvalitne hýbať aj keď sú doma. Podľa nášho výskumu je tiež zrejmé, že krátka pohybová aktivita zvyšuje pozornosť detí, čo v dnešnej situácii určite ocenia rodičia.," hovorí Mária Bedleková, riaditeľka O2 ŠAMT.

Zapojte sa aj Vy s Vašimi ratolesťami.

Viac informácií, ako aj jednotlivé inšpiratívne videá, ktoré budú pravidelne dopĺňané nájdete na: www.akademia.o2.sk/telesna-na-doma

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.