Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Firmy podávajú pomocnú ruku obyvateľom v čase domácej karantény

Množstvo benefitov si pre ľudí pripravil aj najväčší slovenský mobilný operátor.

Ako krajina sme sa ocitli v situácii, akú ešte nikto z nás nezažil. Súčasná pandémia však v ľuďoch okrem strachu a neistoty odhalila aj pozitívne ľudské stránky – sme solidárnejší, empatickejší a vzájomne si pomáhame. Na aktuálnu situáciu nereagujú len jednotlivci, ale pomocnú ruku okamžite podal aj líder v poskytovaní komplexných telekomunikačných služieb Orange. Jeho spoločensky zodpovedný prístup, ktorý dlhodobo presadzuje, sa prejavil vo veľmi rýchlom zavedení viacerých dôležitých opatrení, ktoré pomáhajú a výrazne uľahčujú zákazníkom čas strávený doma.

Čas sa dá krátiť aj zábavou

Z rodičov sa nečakane stali učitelia a celodenní animátori, ktorí svojim deťom musia neustále vymýšľať rôzne aktivity. Práve oni určite najviac ocenili bezplatný prístup k vybraným televíznym kanálom. Do 30. apríla 2020 môžu sledovať všetky detské stanice. Získavajú ho automaticky všetci zákazníci služby Orange TV , či už optickej, internetovej alebo satelitnej.

Okrem toho, Orange dáva milovníkom filmov aj bezplatnú možnosť sledovať stanice z prémiového Balíka FilmBox Premium, kde nájdu niekoľko filmových programov, staníc pre dospelých, ale tiež lifestyle programy.

Podporuje aj študentov a rodičov na home officoch

Pre rodiny, ktoré nemajú doma pevný internet a trápi ich problém s nedostatočným pripojením, Orange dáva 10 GB dát zadarmo. Získate ich veľmi jednoducho, stačí zaslať SMS v tvare DATA na číslo 317. V tomto prípade však treba zodpovedne zhodnotiť, či tento benefit skutočne potrebujete, nakoľko služba je určená pre tých, ktorí pracujú alebo študujú z domu.

Spolu s tými najbližšími aj v čase krízy

V časoch domácej karantény je kontakt s blízkymi na nezaplatenie. Presne takéto situácie uľahčuje neobmedzená ponuka SMS a MMS správ a tiež Nonstop dátový balík Čet, vďaka ktorému môžete využívať obľúbené služby ako Whatsapp, Messenger, Skype alebo Viber bez toho, aby ste míňali svoje vlastné predplatené dáta. Pre aktiváciu tohto benefitu nemusíte nikam chodiť, stačí ak pošlete SMS v tvare CET na číslo 716. V prípade, že chcete využívať neobmedzené SMS/MMS, aktivujete ich správou v tvare SMS na čísle 316.

Spolu a zodpovedne na jednom mieste

Benefity pre zákazníkov, ktoré im umožnia zostať v spojení s blízkymi, odporúčania a tipy na zodpovednosť aj vo využívaní telekomunikačnej siete a všetky opatrenia a formy pomoci Orangeu a Nadácie Orange v súvislosti s aktuálnou situáciou nájdete na www.orange.sk/spoluazodpovedne .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.