Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

K aktuálnej situácii pristupujeme zodpovedne!

Stavbárska sezóna sa rozbehla aj napriek koronakríze.

centrála a závod spoločnosti Leier Baustoffe SK v Bratislavecentrála a závod spoločnosti Leier Baustoffe SK v Bratislave (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Jarné mesiace majú v obľube najmä všetci stavebníci a domáci kutili, ktorí sa po zimnej pauze môžu opäť pustiť do realizácie nových projektov či rekonštrukcií. Stavebné podmienky nám však tento rok ovplyvnila krízová situácia. Pandémia spôsobená novým koronavírusom obmedzila pohyb a možnosti predaja či kúpy materiálu, čím skomplikovala mnohé stavebné práce. Reštriktívne opatrenia zas spôsobili problémy s dodávkami a tiež s pracovnou silou na stavbách. Utrpeli tým najmä zhotovitelia a malé firmy či živnostníci, ktorých je v stavebníctve mnoho.

„Aj my, ako výrobca stavebných materiálov, si uvedomujeme vážnosť tejto situácie. K svojim zákazníkom pristupujeme veľmi zodpovedne. S plným nasadením robíme všetko preto, aby sme zabezpečili dostupnosť produktov aj u všetkých zmluvných partnerov a prispeli tak k realizácií naplánovaných projektov, čo sa nám zatiaľ úspešne darí. Naším hlavným cieľom je neustále zdokonaľovať technológie, prinášať novinky a otvárať dvere ekologickej a udržateľnej výstavbe. V tom pokračujeme aj počas koronakrízy. Oba naše slovenské závody fungujú, pričom dbáme na dodržiavanie všetkých hygienických nariadení. Prioritou zostáva zdravie našich zamestnancov.“ vyjadril sa Mag. Ľubomír Roth, konateľ spoločnosti Leier Baustoffe SK.

Mnohé stavebniny boli otvorené už aj v apríli a vzhľadom na priaznivý vývoj epidemiologickej situácie na Slovensku a ďalšiemu uvoľňovaniu opatrení ich doplnili aj ďalšie prevádzky, obchody či služby bez obmedzenia veľkosti ich rozlohy. Situácia sa tak pomaličky vracia do normálu, čo dáva všetkým stavbárom opäť priestor na doteraz odkladané stavebné projekty, plánovanú výstavbu či potrebné rekonštrukcie a úpravy záhrad i okolia domu.

„Ak zostaneme zodpovední a situácia sa bude aj naďalej vyvíjať tak ako doteraz, môžeme si užiť plnohodnotnú stavbársku sezónu.” uzavrel Ľ. Roth.

Kontakt:

Leier Baustoffe SK s.r.o.

Pribylinská 3, 831 04 Bratislava

Tel: 02/44 888 846, leier@leier.sk

www.leier.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.