Utorok, 27. júl, 2021 | Meniny má BoženaKrížovkyKrížovky

Ochráňte svoj mobil a príslušenstvo zvnútra aj zvonku

Mobil je často prvou a poslednou vecou, ktorú držíme v rukách. Ako ochrániť všetko, čo v ňom máme a zároveň využiť jeho potenciál?

Aby ste mohli svoj mobil využívať bez problémov a aby vám jeho používanie uľahčovalo život, je potrebné, aby dokázal niekoľko vecí: šetriť váš čas, postarať sa o vaše dáta, byť technologicky spoľahlivý. Samsung je najväčším výrobcom smartfónov na svete a vo vreckách Slovákov túto značku nájdete najčastejšie. Preto sme dali dohromady prehľad štyroch služieb od Samsungu, o ktorých ste možno ani nevedeli, a napriek tomu môžu používanie vášho mobilu posunúť na ďalšiu úroveň.

Samsung Account šetrí váš čas

Samsung Account je vstupnou bránou k celému ekosystému aplikácií a služieb spoločnosti. Je to účet, ktorý prepája všetky používané aplikácie vo vašom mobile a zároveň prináša aj veľa ďalších výhod ako rýchle zálohovanie vybraných dát, zákaznícku podporu či jednoduché prihlasovanie do Samsung e-shopu. Prostredníctvom jediného účtu Samsung tak môžete využívať rôzne druhy služieb bez toho, aby ste sa museli registrovať do každej osobitne, čo vám šetrí čas.

TIP: Ak ste si práve kúpili nový Samsung QLED televízor, najrýchlejšou možnosťou, ako ho nastaviť, je práve prostredníctvom spárovania so smartfónom Galaxy s aktivovaným kontom. Na nastavenie tak nepotrebujete diaľkový ovládač a pripojenie do Wi-Fi sa nastaví prenesením z telefónu, ak túto možnosť povolíte.

Samsung Members - Preventívna prehliadka pre váš mobil

Je ľahšie, keď človek nie je na riešenie problémov sám. Ako člen komunity Samsung Members získate prístup k expertnej diagnostike a pomocníkom v reálnom čase. Aplikácia sa postará o kontroly vášho zariadenia, čistenie pamäte a optimalizáciu nastavení. A ak sa náhodou objaví problém, s ktorým si nebudete vedieť rady, vďaka superrýchlej podpore vám na chate poradia experti a komunita Samsung Members. Okrem toho získate aj prístup k atraktívnemu obsahu, zľavám na elektroniku Samsung a exkluzívnym odmenám.

TIP: Určite sa vám už stalo, že ste si v mobile nevedeli niečo rýchlo nastaviť alebo niečo nefungovalo podľa vašich predstáv. Nasledovali nervózne minúty hľadania na internete a pýtania sa známych. So Samsung Members sa vám to nestane. Kedykoľvek sa môžete spojiť s odborníkmi, ktorí vám váš problém pomôžu vyriešiť.

Dáta v bezpečí so Samsungom a Microsoftom

Bezpečnosť je prvoradá a to aj v digitálnom prostredí. Všetci dobre vieme, aké citlivé údaje v mobile máme, ale vieme tiež, že ich ochrana neraz pokrivkáva. Okrem extra priestoru preto spojenie Samsungu a Microsoftu prináša aj extra zabezpečenie pre vaše dáta. S osobným trezorom OneDrive budú vaše dôležité súbory chránené ďalšou vrstvou overovania identity. Na OneDrive si môžete bez starostí uložiť digitálnu kópiu pasu, občianskeho preukazu, poistenia a ďalších citlivých súborov a bezpečne k nim získať prístup na svojom zariadení, nech ste kdekoľvek.

TIP: Pri cestovaní sa už nemusíte báť, že ak prídete o peňaženku, zostanete bez všetkých dokladov. Vďaka dôkladnému zabezpečeniu vašich dát sa k nim kedykoľvek dostanete aj z mobilu.

Majte prehľad o tom, kde sa vaše zariadenia nachádzajú

Stratené kľúče, zabudnutý mobil, zatúlaný pes. Samsung prináša riešenie pre zábudlivcov a tiež všetkých, ktorí majú radi kontrolu nad svojimi vecami. Čokoľvek, na čo pripevníte lokátor SmartTag ľahko nájdete či už prostredníctvom bluetooth alebo modernej ultra-širokopásmovej technológie (UWB), ak ste v dosahu alebo sieť Galaxy Find Network, ak ste ďaleko. Vďaka zaznamenaným údajom si môžete jednoducho prechádzať históriou miest, kde sa zariadenie nachádzalo a tak ho nájsť. Pomôže vám aj funkciaSmartThings, vďaka ktorej aj bez lokátora nájdete svoje slúchadlá, hodinky alebo telefón od Samsungu.

TIP: Ide vaše dieťa prvýkrát samo do školy alebo do obchodu? Pripnite mu na tašku alebo kľúče SmartTag a buďte si istý, že je po celý čas v bezpečí.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zmena zdravotnej poisťovne nikdy nebola jednoduchšia.

19m

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

3 h

Skúter Medley je praktický, spoľahlivý a bezpečný, ako stvorený na mestské cesty.

11 h