Utorok, 27. júl, 2021 | Meniny má BoženaKrížovkyKrížovky

Prvoradá bezpečnosť: SENCOR dobrovoľne sťahuje z trhu ohrievač

Autorizovaný  distribútor značky, spoločnosť FAST PLUS, a.s., preventívne sťahuje z predaja ohrievač SENCOR SFH 6010BL. Autorizovaný distribútor značky, spoločnosť FAST PLUS, a.s., preventívne sťahuje z predaja ohrievač SENCOR SFH 6010BL. (Zdroj: Fast Plus)

Maďarská obchodná inšpekcia zistila, že za istých okolností sa vo vnútri spotrebiča môže uvoľniť sieťový kábel, ktorý by sa mohol dotknúť živých častí spotrebiča a tým by mohol spôsobiť zranenie. Na základe tohto zistenia distribútor FAST PLUS prosí majiteľov ohrievačov SENCOR SFH 6010BL o kontrolu šarže na štítku a o vrátenie ohrievačov s označením2018601009. Ohrievač s touto šaržou môžu vrátiť na predajňu, kde ho zakúpili a bude im vrátená plná kúpna cena.

Bezpečnosť našich zákazníkov je pre nás najvyššou prioritou. Všetky výrobky SENCOR spĺňajú medzinárodné i národné zákony, ako aj nariadenia a normy. Ohrievač SENCOR SFH 6010BL prešiel všetkými potrebnými mechanickými, elektrickými aj chemickými testami so schválenými výsledkami uvedenia na trh EÚ a na základe toho mu bolo pridelené označenie CE,“ vysvetľuje riaditeľ maloobchodného predaja Peter Matuška zo spoločnosti FAST PLUS. „Okamžite po zistení Maďarskej obchodnej inšpekcie sme preverili všetky servisné záznamy pri tomto produkte z roku 2018, no uvedenú chybu neregistrujeme v ani jednom prípade. Napriek tomu dobrovoľne zastavujeme predaj tohto ohrievača. Prosíme majiteľov o vrátenie spotrebičov a zároveň sa im ospravedlňujeme za prípadné nepríjemnosti,“ dodáva Matuška.

Pre viac informácií, alebo pri akomkoľvek probléme s vrátením výrobku sa zákazníci môžu obrátiť na kontaktné centrum e-mailominfo@sencor.sk alebo telefonicky na čísle 02/49105890.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zmena zdravotnej poisťovne nikdy nebola jednoduchšia.

19m

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

3 h

Skúter Medley je praktický, spoľahlivý a bezpečný, ako stvorený na mestské cesty.

11 h