Pondelok, 23. máj, 2022 | Meniny má Želmíra

Magazín X o investovaní úplne zdarma

Magazín X prináša zaujímavé témy, inšpiratívne rozhovory, ako aj rady a tipy, ktoré vám pomôžu zorientovať sa vo svete investícii.

Magazín XMagazín X (Zdroj: Proxenta)

Betón nad zlato. To je nosná téma najnovšieho vydania magazínu X investičnej skupiny Proxenta, ktorý je tematicky zameraný na reality a development. Ústredný motív vizuálne komunikuje aj titulka z dielne grafického štúdia pajerchin, ktorá je celá ladená do farieb zlata a betónu.

V najnovšom vydaní magazínu X prezradí Martin Škodáček, riaditeľ developmentu skupiny Proxenta, ako vidí realitný trh a či budú ceny bytov aj naďalej rásť dvojciferným tempom. Raymond Kopka, viceprezident predaja investičných produktov vysvetlí, ako investovať do nehnuteľností aj bez vysokého vstupného kapitálu. A Juraj Kvasnica, ktorý aktuálne koordinuje výstavbu projektu Kesselbauer, priblíži bežný pracovný deň na stavbe.

Na príprave najnovšieho vydania magazínu X sa okrem interných redaktorov podieľali aj viacerí externí odborníci. Zorientovať sa v daňových povinnostiach vyplývajúcich z finančného majetku vám pomôže Ľubica Dumitrescu, vedúca partnerka oddelenia daňového a právneho poradenstva spoločnosti Deloitte. Ako úspešne zvládnuť generačnú výmenu v rodinnom biznise poradí Michal Šubín z poradenskej spoločnosti Subin&Partners. A najznámejšia slovenská greenfluencerka Natália Pažická sa podelí so zaujímavými tipmi, ako si zariadiť bývanie s ohľadom na životné prostredie aj budúce generácie.

Aktuálne, 108-stranové vydanie magazínu X, distribuujeme zdarma všetkým našim investičným klientom. Pokiaľ medzi nich zatiaľ nepatríte a chceli by ste sa o Proxente dozvedieť viac, vyplňte jednoduchý formulár a magazín vám zašleme priamo do vašej schránky.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ Československej armády v Moldave nad Bodvou.

13 h

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ P.O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch.

13 h

V Liptovskom Mikuláši sa stavia viac, ako kedykoľvek predtým. Liptovský Mikuláš je dobré miesto pre život.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu