Extra zľava až do 15% na PZP teraz iba do konca roka!

Nová online poisťovňa Genertel.sk poskytuje ročné ceny Povinného zmluvného poistenia (PZP) na priemernej hranici 85 € ročne v rámci všetkých slovenských regiónov.

Nová online poisťovňa Genertel.sk poskytuje  ročné ceny Povinného zmluvného poistenia (PZP) na priemernej hranici 85 € ročne v rámci všetkých slovenských regiónov. Genertel ponúka ľahko dostupné poistenie PZP cez internet alebo telefón a dôsledne uplatňuje princíp BONUS/MALUS výrazne zvýhodňujúci vodičov, ktorí dlhodobo nemajú dopravné nehody a jazdia na bežných autách.

„Sme poisťovňou pre zodpovedných vodičov, ktorí nespôsobujú dopravné nehody a nejazdia na drahých autách. Týmto ľuďom dokážeme poskytnúť naozaj výhodné ceny, ktoré začínajú už od 56 € ročne. Náš priemer za celé Slovensko je 85 €, čo je vysoko konkurenčná cena," povedal marketingový manažér Genertel Slovensko Samuel Martiš a dodal, že vianočnú zľavu až do 15% z poistného sa Genertel pre pretrvávajúci záujem rozhodol predĺžiť až do konca roka. Cena a výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, od údajov o vozidle a poistníkovi.

Tabuľka priemerných cien v Generteli za jednotlivé kraje

Kraj

Priemerné poistné *

Banskobystrický kraj

89,59 €

Bratislavský kraj

112,51 €

Košický kraj

83,18 €

Nitriansky kraj

80,66 €

Prešovský kraj

78,00 €

Trnavský kraj

74,04 €

Trenčiansky kraj

83,00 €

Žilinský kraj

79,89 €

* priemerné poistné pri uzavretých poistkách za obdobie od vstupu poisťovne Genertel na slovenský trh s poistením PZP od 21.9. do 8.12. Cena a výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, od údajov o vozidle a poistníkovi.

ZADARMO VYPOCET CENY PZP NA WWW.GENERTEL.SK TU

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.