Talianska detská výživa značky Plasmon v slovenských lekárňach

Bratislava 24. októbra (TASR-OTS) - Odteraz môžu aj slovenské mamičky dopriať svojim drobčekom to najkvalitnejšie, aby uspokojili tie najmaškrtnejšie jazýčky – taliansku detskú výživu.

Bratislava 24. októbra (TASR-OTS) - Odteraz môžu aj slovenské mamičky dopriať svojim drobčekom to najkvalitnejšie, aby uspokojili tie najmaškrtnejšie jazýčky – taliansku detskú výživu značky Plasmon. V slovenských lekárňach môžu kúpiť produkty, ktoré doteraz na našom trhu chýbali, ako napríklad bezlepkové sušienky pre deti od 4 mesiacov alebo kakaové sušienky pre deti od 1 roku.

Produkty značky Plasmon sú už dlhodobo na špičke talianskeho trhu. Ich história siaha až do roku 1902. Od roku 1964 je firma súčasťou skupiny Heinz. Značka Plasmon ponúka detskú výživu pre deti od 4 mesiacov do 36 mesiacov veku.

S výrobkami Plasmon môžu mamičky pripraviť jedlo pre svoje bábätko presne také, aké si želajú a navyše vo veľmi krátkej dobe. Je to vďaka tomu, že suroviny na prípravu jedla môžu vyberať samostatne (napríklad detská ryža, cestoviny, syry, ryby, mäso, olivový olej). Mamička tak priamo ovplyvňuje zloženie každého jedla dieťatka. Popritom môže s jedlom aj ľubovoľne experimentovať. Práve takto najlepšie príde na to, čo jej drobčekovi najviac chutí. Viacej informácií na stránkach www.plasmon.sk.

Kontakt: Hana Krchová, tel.: 0907 102 146, krchova@baby-food.sk

mš ed

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.