Talianska detská výživa značky Plasmon v slovenských lekárňach

Bratislava 24. októbra (TASR-OTS) - Odteraz môžu aj slovenské mamičky dopriať svojim drobčekom to najkvalitnejšie, aby uspokojili tie najmaškrtnejšie jazýčky – taliansku detskú výživu.

Bratislava 24. októbra (TASR-OTS) - Odteraz môžu aj slovenské mamičky dopriať svojim drobčekom to najkvalitnejšie, aby uspokojili tie najmaškrtnejšie jazýčky – taliansku detskú výživu značky Plasmon. V slovenských lekárňach môžu kúpiť produkty, ktoré doteraz na našom trhu chýbali, ako napríklad bezlepkové sušienky pre deti od 4 mesiacov alebo kakaové sušienky pre deti od 1 roku.

Produkty značky Plasmon sú už dlhodobo na špičke talianskeho trhu. Ich história siaha až do roku 1902. Od roku 1964 je firma súčasťou skupiny Heinz. Značka Plasmon ponúka detskú výživu pre deti od 4 mesiacov do 36 mesiacov veku.

S výrobkami Plasmon môžu mamičky pripraviť jedlo pre svoje bábätko presne také, aké si želajú a navyše vo veľmi krátkej dobe. Je to vďaka tomu, že suroviny na prípravu jedla môžu vyberať samostatne (napríklad detská ryža, cestoviny, syry, ryby, mäso, olivový olej). Mamička tak priamo ovplyvňuje zloženie každého jedla dieťatka. Popritom môže s jedlom aj ľubovoľne experimentovať. Práve takto najlepšie príde na to, čo jej drobčekovi najviac chutí. Viacej informácií na stránkach www.plasmon.sk.

Kontakt: Hana Krchová, tel.: 0907 102 146, krchova@baby-food.sk

mš ed

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch