Extra víkend v Heineken vile pre fanúšikov UEFA Champions League

Jedinečný futbalový zážitok, vychladené pivo Heineken a exkluzívny pobyt v luxusnej vile pre štastného vyvoleného a jeho kamošov.

Jedinečný futbalový zážitok, vychladené pivo Heineken a exkluzívny pobyt v luxusnej vile. To všetko môžu vyhrať fanúšikovia UEFA Champions League a kvalitného piva v súťaži, ktorú pripravila značka Heineken. Súťaž prebieha vo vybraných 66 prevádzkach do 6. mája 2012. Stačí si dopriať čapovaný Heineken, aktivovať cez web unikátny kód a luxusný futbalový víkend s Heinekenom si so svojou partiu môžeš užiť práve ty.

Heineken pripravil pre milovníkov skvelého piva a toho najlepšieho fubalu pod slnkom jedinečnú súťaž. Pre výhercu a jeho  priateľov je pripravený exkluzívny víkendový pobyt v luxusnej vile spojený s pozeraním finálového zápasu UEFA Champions League. O výhru môže zabojovať každý, kto si na vybranej prevádzke kúpi čapovaný Heineken. Za to od barmana dostane kartičku s jedinečným kódom, ktorý si aktivuje na stránke www.heineken.sk. Rovnako tu môžete nájsť aj 66 prevádzok, ktoré sú do súťaže zapojené.

Víkendových obyvateľov vily čakajú nezabudnuteľné zážitky od piatku 18. mája až do nedele rána. Po naozaj štýlovom príchode ich budú čakať šarmantné hostesky, ktoré im budú robiť po celý čas  spoločnosť. Luxusný oddych, skvelá zábava a vychladený Heineken - to je len časť z toho, čo je pre vyvolených pripravené – nebudú samozrejme chýbať ani zaujímavé prekvapenia.

Vila, v ktorej bude výherca so svojimi kamošmi počas víkendu ubytovaný, je vybavená wellness centrom. Dopriať si môžu jacuzzi, infra saunu, fínsku saunu či využiť parný sprchovací kút. Priamo z wellnessu môžu víkendoví hostia prejsť na veľkú slnečnú terasu. Tu na nich bude čakať to pravé Heineken osvieženie a kopec zábavy. Večer si môžu oddýchnuť na poschodí, kde sa nachádza galéria ako stvorená na  štýlovú žúrku. Preto ak máš rád skvelé pivo a ten najlepší futbal, zapoj sa do súťaže s Heinekenom a dožič sebe a svojim priateľom nezabudnuteľný víkend.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.