Ženský sen, mužská nočná mora - Zásnubný prsteň

Zásnubný prsteň je pre ženu najkrajším šperkom v živote, preto je to pre muža ťažká skúška ako vybrať ten „naj“ a nesklamať.

Zásnubný prsteň je pre ženu najkrajším šperkom v živote, preto je to pre muža ťažká skúška ako vybrať ten „naj“ a nesklamať.

Ako vybrať dokonalosť? Jednoznačne najvyhľadávanejšie sú zlaté zásnubné prstene s diamantom. Jemný dizajn kruhu, ktorý v strede nesie diamant. Donedávna svoju popularitu oslavovalo najmä biele zlato, no do módy sa opäť vracia žlté. Najmä preto, že biele zlato pre mnohé dámy pôsobí „lacnejšie“, keďže je tam istá podobnosť so striebrom. Biele zlato však neoxiduje, jeho trvácnosť je dlhšia a lesk žiarivejší. Pre romantické typy žien je veľmi pôsobivým kovom ružové zlato. Zásnubné prstene, ktoré obsahujú kombináciu dvoch druhov zlata sú skôr praktiky účelové. Tento štýl sa dá zladiť s rôznymi šperkmi a pôsobí veľmi zaujímavo. Atypické prstene s väčším počtom diamantov sú cenovo náročnejšie, ale o to unikátnejšie. Sú vhodné pre extravagantné typy žien.

Diamanty zdobia väčšinu zásnubných prsteňov. Okrúhly tvar je klasikou, ktorou nič nepokazíte. Najpopulárnejším tvarom je štvorcový tvar princess, ktorý nesie istú dávku luxusu. Žena sa cíti ako princezná a páni zas majú obavy, že drahý vyčnievajúci diamant ľahko vypadne pri každodenných činnostiach. Osadenia diamantov sú však šikovne vypracované a takmer neskutočne pevné. Šperky, ktoré zdobí diamant v tvare srdca patria k najväčším vyznaniam lásky.

Cena a strata prsteňa sú asi najväčšími mužskými obavami. Cena zásnubného prsteňa by sa mala rovnať trojmesačnému platu muža, ale v dnešnej dobe si to môže dovoliť len málokto. Väčšinou sa bežná cena zásnubných prsteňov pohybuje okolo 500€. Pre obavy zo straty prsteňa sa kupuje takzvaný „fake ring“, náhradný prsteň. Ide o duplikát  zásnubného prsteňa, v ktorom diamant nahrádza zirkón.

Takže mierna dávka všímavosti ohľadom vkusu vašej milovanej a poradenstvo s klenotníkom pri vašich obavách Vás dostanú k vytúženému cieľu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu