Piatok, 13. december, 2019 | Meniny má Lucia

Remarketing, efektívny nástroj online marketingu

Online marketing je kľúčová aktivita našej spoločnosti Unikum Solutions. Každý deň vychádzajú v oblasti novinky a preto musíme mať klávesnice a myšky na stopkách. Hoci remarketing nie je najhorúcejšia novinka, my sme sa jej začali venovať pred nedávnom a už prináša ovocie.

Čo je to vlastne ten remarketing?

Remarketing alebo ak chcete retargeting je, v jednoduchosti povedané, sledovanie užívateľa na základe jeho predošlej návštevy webu. To znamená, že ak návštevník otvorí stránku obsahujúcu špeciálny kód, sme schopný napr. pomocou reklamnej siete Google zobrazovať mu bannery na všetkých stránkach, ktoré prevádzkujú reklamu AdSense. AdSense si môže spustiť po schválení na svojom webe každý. Je to reklamná sieť od Googlu zobrazujúca textové či grafické bannery, nastavované v AdWords.

Remarketing šitý klientovi na mieru

Môže sa vám zdať, že vás prenasledujú bannery istého eshopu, či firmy ponúkajucej služby. Deje sa to najpravdepodobnejšie práve kvôli vašej predošlej návšteve vášho "prenasledovateľa". Pri našom klientovi Jozko.sk, čo by zľavový portál máme široké možnosti cielenia. Dokážeme separovať starších od novších zákazníkov, ľudí, ktorí navštívili konkrétne kategórie na stránke a podobne. Prináša to veľmi zaujímavé obchodné výsledky, čo pramení z faktu, že užívateľ sa vracia na známu alebo overenú stránku.

Suma summarum hodnotíme my aj naši klienti spustenie remarketingových aktivít veľmi pozitívne. Budeme, samozrejme, pracovať na tom aby nastolený trend vysokej úspešnosti pokračoval aj naďalej.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.

Slovenské Vianoce kedysi a dnes

Aké boli a aké sú Vianoce dnes.