Veľké sťahovanie vína – zapojte sa aj vy a ušetrite

Presťahovať sklad s viac ako 160 000 flašami vína nie je len tak. Spoločnostosť Corner prevádzkujúca eshop vino.sme.sk sa preto rozhodla, že to skúsi urobiť inak.

Po dlhom rátaní a prepočítavaní prišla na to, že sa jej vo výsledku viac oplatí vám predať veľkú časť vín so zľavami až do 70% ako ich nakladať, prevážať a vykladať v novom sklade. Pomôžte aj vy so sťahovaním skladu a odmenou vám bude dokonalý pôžitok z kvalitného vína za neskutočné ceny.

Čo zaujimavé môžete nájsť v akciovej ponuke?

Planeta La segreta Rosso

Ak patríte medzi milovníkov plných a vášnivých vín, tak určite neprehliadnite taliansky región Sicília a jeho veľké červené vína. Medzi také patrí aj určite značka Planeta, ktorá je považovaná za ikonické vinárstva súčasného Talianska. Toto moderné vinárstvo z dlhou rodinnou tradíciou ponúka mimoriadne bohaté červené vína ako je napríklad La SegretaRosso. Vôňou krásne vyzreté až likérové, v pozadí vás prekvapia tóny čerešní a ríbezľového lekváru. Chuť typicky južanská, plná a s jemným tanínovým koncom za ktorý môže víno ďakovať odrode Nero D´Avola. Vhodné na večerné grilovanie  i na dlhší pobyt vo vašej pivničke.

Kúpiť ho až s 54% zľavou môžete TU

Antinori Capsula Viola

Marchese Antinori , jeden z najvplyvnejších vinárskych magnátov sveta nevyrába iba známe toskánske červené vína ale dopraje aj milovníkom sviežich bielych vín. Okrem mnohých vinárstiev v Umbrií, ktorá sa len tak hemží bielymi vínami, má aj v rodnom Toskánsku. V týchto končinách si mnoho vinárov obľúbilo odrodu Trebbiano, známu svojou sviežou a neprekonateľnou ovocnou chuťou. Takým víno je aj Capsula viola, jedno z mála bielych vín vinárstva Antinori. Vo vôni i chuti vás určite prekvapí vôňa zeleného jabĺčka a nikdy nekončiaca jemná kyselinka. Víno ktoré zlepší každú vašu párty.

Kúpiť ho až s 50% zľavou môžete TU

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.