Veľké sťahovanie vína – zapojte sa aj vy a ušetrite

Presťahovať sklad s viac ako 160 000 flašami vína nie je len tak. Spoločnostosť Corner prevádzkujúca eshop vino.sme.sk sa preto rozhodla, že to skúsi urobiť inak.

Po dlhom rátaní a prepočítavaní prišla na to, že sa jej vo výsledku viac oplatí vám predať veľkú časť vín so zľavami až do 70% ako ich nakladať, prevážať a vykladať v novom sklade. Pomôžte aj vy so sťahovaním skladu a odmenou vám bude dokonalý pôžitok z kvalitného vína za neskutočné ceny.

Čo zaujimavé môžete nájsť v akciovej ponuke?

Planeta La segreta Rosso

Ak patríte medzi milovníkov plných a vášnivých vín, tak určite neprehliadnite taliansky región Sicília a jeho veľké červené vína. Medzi také patrí aj určite značka Planeta, ktorá je považovaná za ikonické vinárstva súčasného Talianska. Toto moderné vinárstvo z dlhou rodinnou tradíciou ponúka mimoriadne bohaté červené vína ako je napríklad La SegretaRosso. Vôňou krásne vyzreté až likérové, v pozadí vás prekvapia tóny čerešní a ríbezľového lekváru. Chuť typicky južanská, plná a s jemným tanínovým koncom za ktorý môže víno ďakovať odrode Nero D´Avola. Vhodné na večerné grilovanie  i na dlhší pobyt vo vašej pivničke.

Kúpiť ho až s 54% zľavou môžete TU

Antinori Capsula Viola

Marchese Antinori , jeden z najvplyvnejších vinárskych magnátov sveta nevyrába iba známe toskánske červené vína ale dopraje aj milovníkom sviežich bielych vín. Okrem mnohých vinárstiev v Umbrií, ktorá sa len tak hemží bielymi vínami, má aj v rodnom Toskánsku. V týchto končinách si mnoho vinárov obľúbilo odrodu Trebbiano, známu svojou sviežou a neprekonateľnou ovocnou chuťou. Takým víno je aj Capsula viola, jedno z mála bielych vín vinárstva Antinori. Vo vôni i chuti vás určite prekvapí vôňa zeleného jabĺčka a nikdy nekončiaca jemná kyselinka. Víno ktoré zlepší každú vašu párty.

Kúpiť ho až s 50% zľavou môžete TU

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.