Ghannamová v plesovej róbe od návrhárky Andrey Paldan

Plesová sezóna sa už tradične začala úderom gongu na bratislavskom Plese v Opere.

Medzi známymi osobnosťami, ktoré si tento prestížny ples nenechali ujsť, bola aj Anna Ghannamová - telekomunikočný ombudsman mobilného operátora. V záplave čiernych šiat, ktoré tento rok plesu dominovali, vynikla vo svetlej lososovoružovej večernej róbe z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan.

Šaty sú kombináciou hodvábneho saténu a čipky bohato zdobenej gorálkami, flitrami a zlatými niťami. „Anka si túto krásnu čipku doniesla až z Dubaja a keďže je naozaj noblesná, rozhodli sme sa ju použiť práve na róbu na Ples v Opere.“, prezrádza detaily zákulisia tvorby šiat módna návrhárka. Spomínanú čipku nechala vyniknúť v jednoduchej ženskej siluete s dominujúcim detailom z hodvábnych saténových stúh a 3D fragmentov čipky. Ako pravej dáme jej elegantne zahaľovali plecia decentné rukáviky. Celkový styling doplnili perlové šperky, saténová kabelka a vo vlasoch malý klobúčik, tzv. fascinátor, zhotovený z materiálov šiat, ktorý dotvoril pravú plesovú atmosféru.

Anna Ghannamová si bude počas tohtoročnej sezóny svoje spoločenské „povinnosti“ plniť naozaj intenzívne. Čakajú ju až styri plesy a podľa plesového bontónu sa na nich objaví v štyroch rôznych večerných róbach. Všetky jej tohtoročné plesové šaty, vrátane spoločenských klobúčikov a stylingu, pochádzajú práve od návrhárky Andrey Paldan, ktorá v minulom roku pre spoločnosť Jan Becher vyrobila exkluzívne náramky.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.