Ghannamová v plesovej róbe od návrhárky Andrey Paldan

Plesová sezóna sa už tradične začala úderom gongu na bratislavskom Plese v Opere.

Medzi známymi osobnosťami, ktoré si tento prestížny ples nenechali ujsť, bola aj Anna Ghannamová - telekomunikočný ombudsman mobilného operátora. V záplave čiernych šiat, ktoré tento rok plesu dominovali, vynikla vo svetlej lososovoružovej večernej róbe z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan.

Šaty sú kombináciou hodvábneho saténu a čipky bohato zdobenej gorálkami, flitrami a zlatými niťami. „Anka si túto krásnu čipku doniesla až z Dubaja a keďže je naozaj noblesná, rozhodli sme sa ju použiť práve na róbu na Ples v Opere.“, prezrádza detaily zákulisia tvorby šiat módna návrhárka. Spomínanú čipku nechala vyniknúť v jednoduchej ženskej siluete s dominujúcim detailom z hodvábnych saténových stúh a 3D fragmentov čipky. Ako pravej dáme jej elegantne zahaľovali plecia decentné rukáviky. Celkový styling doplnili perlové šperky, saténová kabelka a vo vlasoch malý klobúčik, tzv. fascinátor, zhotovený z materiálov šiat, ktorý dotvoril pravú plesovú atmosféru.

Anna Ghannamová si bude počas tohtoročnej sezóny svoje spoločenské „povinnosti“ plniť naozaj intenzívne. Čakajú ju až styri plesy a podľa plesového bontónu sa na nich objaví v štyroch rôznych večerných róbach. Všetky jej tohtoročné plesové šaty, vrátane spoločenských klobúčikov a stylingu, pochádzajú práve od návrhárky Andrey Paldan, ktorá v minulom roku pre spoločnosť Jan Becher vyrobila exkluzívne náramky.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.