Ghannamová v plesovej róbe od návrhárky Andrey Paldan

Plesová sezóna sa už tradične začala úderom gongu na bratislavskom Plese v Opere.

Medzi známymi osobnosťami, ktoré si tento prestížny ples nenechali ujsť, bola aj Anna Ghannamová - telekomunikočný ombudsman mobilného operátora. V záplave čiernych šiat, ktoré tento rok plesu dominovali, vynikla vo svetlej lososovoružovej večernej róbe z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan.

Šaty sú kombináciou hodvábneho saténu a čipky bohato zdobenej gorálkami, flitrami a zlatými niťami. „Anka si túto krásnu čipku doniesla až z Dubaja a keďže je naozaj noblesná, rozhodli sme sa ju použiť práve na róbu na Ples v Opere.“, prezrádza detaily zákulisia tvorby šiat módna návrhárka. Spomínanú čipku nechala vyniknúť v jednoduchej ženskej siluete s dominujúcim detailom z hodvábnych saténových stúh a 3D fragmentov čipky. Ako pravej dáme jej elegantne zahaľovali plecia decentné rukáviky. Celkový styling doplnili perlové šperky, saténová kabelka a vo vlasoch malý klobúčik, tzv. fascinátor, zhotovený z materiálov šiat, ktorý dotvoril pravú plesovú atmosféru.

Anna Ghannamová si bude počas tohtoročnej sezóny svoje spoločenské „povinnosti“ plniť naozaj intenzívne. Čakajú ju až styri plesy a podľa plesového bontónu sa na nich objaví v štyroch rôznych večerných róbach. Všetky jej tohtoročné plesové šaty, vrátane spoločenských klobúčikov a stylingu, pochádzajú práve od návrhárky Andrey Paldan, ktorá v minulom roku pre spoločnosť Jan Becher vyrobila exkluzívne náramky.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.