Ghannamová v plesovej róbe od návrhárky Andrey Paldan

Plesová sezóna sa už tradične začala úderom gongu na bratislavskom Plese v Opere.

Medzi známymi osobnosťami, ktoré si tento prestížny ples nenechali ujsť, bola aj Anna Ghannamová - telekomunikočný ombudsman mobilného operátora. V záplave čiernych šiat, ktoré tento rok plesu dominovali, vynikla vo svetlej lososovoružovej večernej róbe z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan.

Šaty sú kombináciou hodvábneho saténu a čipky bohato zdobenej gorálkami, flitrami a zlatými niťami. „Anka si túto krásnu čipku doniesla až z Dubaja a keďže je naozaj noblesná, rozhodli sme sa ju použiť práve na róbu na Ples v Opere.“, prezrádza detaily zákulisia tvorby šiat módna návrhárka. Spomínanú čipku nechala vyniknúť v jednoduchej ženskej siluete s dominujúcim detailom z hodvábnych saténových stúh a 3D fragmentov čipky. Ako pravej dáme jej elegantne zahaľovali plecia decentné rukáviky. Celkový styling doplnili perlové šperky, saténová kabelka a vo vlasoch malý klobúčik, tzv. fascinátor, zhotovený z materiálov šiat, ktorý dotvoril pravú plesovú atmosféru.

Anna Ghannamová si bude počas tohtoročnej sezóny svoje spoločenské „povinnosti“ plniť naozaj intenzívne. Čakajú ju až styri plesy a podľa plesového bontónu sa na nich objaví v štyroch rôznych večerných róbach. Všetky jej tohtoročné plesové šaty, vrátane spoločenských klobúčikov a stylingu, pochádzajú práve od návrhárky Andrey Paldan, ktorá v minulom roku pre spoločnosť Jan Becher vyrobila exkluzívne náramky.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.