Čím si vás Kúpele Dudince získajú tentokrát?

Služby Kúpeľov Dudince sú teraz doplnené o dve novinky, lokálnu kryoterapiu a rázovú vlnu.

Lokálna kryoterapia
Kryoterapia je už pomerne známou liečebnou metódou, ktorej podstatou je krátky 2-3 minútový pobyt v komore s teplotou približne mínus 140°C.
Lokálna kryoterapia však využíva trochu odlišnú metódu. Aplikuje sa na určité miesto na tele a využíva izbový vzduch ochladený na teplotu mínus 30°C. Rovnako ako celková kryoterapia, aj táto lokálna kryoterapia je liečba chladom, ktorá spôsobuje povzbudenie ciev, čo výrazne napomáha aj pri liečbe pohybového aparátu. Aplikuje sa na liečenú oblasť po dobu asi 3 až 8 minút. Lokálna kryoterapia je vynikajúcou alternatívnou liečbou ochorení pohybového aparátu, reumatoidných ochorení, sklerózy multiplex či iných ochorení.

Rázová vlna
Druhou novinkou Kúpeľov Dudince je liečebná metóda rázovou vlnou. Táto procedúra využíva prístroj spoločnosti Zimmer, a lieči radiálnymi rázovými vlnami. Rázové vlny sú mechanické impulzy, ktoré sa šíria v podobe vlny do prostredia, čím sa prenáša veľké množstvo energie do väzivového, svalového a kostného tkaniva. Týmto sa spúšťajú samoliečiteľské schopnosti organizmu, zvyšuje sa metabolizmus a prekrvnenie v poškodených tkanivách. To následne vedie k jeho regenerácii a uzdraveniu. Veľmi výhodné a účinné je kombinovať rázovú vlnu s lokálnou kryoterapiou. Tento prístroj je síce trochu hlučnejší, ale jeho účinky sú skutočne chvályhodné.

Liečba čistým kolagénom
V polovici mája 2013 Kúpele Dudince plánujú rozšíriť svoju ponuku aj o ďalšiu liečebnú metódu, a to liečbu čistým kolagénom – preparátom MD GUNA. Ide o liečbu vysoko efektívnu, spoľahlivú, bez alergických reakcií, veľmi dobre tolerovanú, bezpečnú, a hlavne účinnú. Táto liečba pomáha zmierňovať bolesti, zlepšiť pohyblivosť kĺbov a okolitých tkanív, uvoľniť svalstvo. Dôležitá je skutočnosť, že okrem spomínaných pozitívnych účinkov dochádza aj k výraznému zníženiu množstva užívaných liekov proti bolesti a protizápalovej liečby. MD GUNA preparáty sa aplikujú 5 až 6-krát.

Okrem uvedených noviniek sú v Kúpeľoch Dudince v ponuke štandardné vymoženosti - liečivé a relaxačné programy, ako pre seniorov, tak i pre mladé a stredné generácie či rodiny s deťmi. Kúpele taktiež neustále ponúkajú rôzne typy zábavných aktivít a programov, nudy sa teda nemusíte obávať. Tešíme sa na vašu návštevu.

Viac informácií sa dozviete na stránke www.kupeledudince.sk

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.