Zažite v trenčianskom Steps párty v štýle Absolut Greyhound!

Elektrizujúci rytmus najlepšej tanečnej hudby, extravagantná atmosféra sveta z videoklipu Greyhound, množstvo darčekov a atrakcií...

Elektrizujúci rytmus najlepšej tanečnej hudby, extravagantná atmosféra sveta z videoklipu Greyhound, množstvo darčekov a atrakcií – no najmä ľudia baviaci sa na zďaleka najštýlovejšej akcií tejto jari. Tak bude vyzerať ABSOLUT GREYHOUND PARTY už tento piatok v Steps clube Trenčín. Nenechajte si ju ujsť!

Všetko sa začalo kreatívnou spoluprácou vodky ABSOLUT so svetoznámym housovým triom Swedish House Mafia, z ktorej sa zrodil tanečný megahit Greyhound, doslova zvalcoval európske hitparády a na videoplatforme Youtube s futuristickým videoklipom dodnes nazbieral viac ako 30 miliónov videní. Teraz môžete do výstredného sveta Greyhound vstúpiť i vy. Nielen postavy z klipu sa totiž o neopakovateľný zážitok postarajú už 19. apríla na ABSOLUT GREYHOUND PARTY v trenčianskom Steps! Čaká na vás aj originálny zážitkový fotokútik, možnosť získať odmenu za každý objednaný kokteil či príležitosť zapojiť sa do online súťaže o jedinečné Greyhound slúchadlá. Chýbať nebude pitie ABSOLUT, samozrejme vrátane osviežujúceho drinku ABSOLUT Greyhound. Príďte sa zabaviť naozaj vo veľkom štýle a už na druhý deň môžete s priateľmi na nezabudnuteľnú párty spomínať s fotografiami na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia!

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.