Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Zažite v trenčianskom Steps párty v štýle Absolut Greyhound!

Elektrizujúci rytmus najlepšej tanečnej hudby, extravagantná atmosféra sveta z videoklipu Greyhound, množstvo darčekov a atrakcií...

Elektrizujúci rytmus najlepšej tanečnej hudby, extravagantná atmosféra sveta z videoklipu Greyhound, množstvo darčekov a atrakcií – no najmä ľudia baviaci sa na zďaleka najštýlovejšej akcií tejto jari. Tak bude vyzerať ABSOLUT GREYHOUND PARTY už tento piatok v Steps clube Trenčín. Nenechajte si ju ujsť!

Všetko sa začalo kreatívnou spoluprácou vodky ABSOLUT so svetoznámym housovým triom Swedish House Mafia, z ktorej sa zrodil tanečný megahit Greyhound, doslova zvalcoval európske hitparády a na videoplatforme Youtube s futuristickým videoklipom dodnes nazbieral viac ako 30 miliónov videní. Teraz môžete do výstredného sveta Greyhound vstúpiť i vy. Nielen postavy z klipu sa totiž o neopakovateľný zážitok postarajú už 19. apríla na ABSOLUT GREYHOUND PARTY v trenčianskom Steps! Čaká na vás aj originálny zážitkový fotokútik, možnosť získať odmenu za každý objednaný kokteil či príležitosť zapojiť sa do online súťaže o jedinečné Greyhound slúchadlá. Chýbať nebude pitie ABSOLUT, samozrejme vrátane osviežujúceho drinku ABSOLUT Greyhound. Príďte sa zabaviť naozaj vo veľkom štýle a už na druhý deň môžete s priateľmi na nezabudnuteľnú párty spomínať s fotografiami na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot