Ubytujte svoj web na 5hviezdičkovom hostingu. Od 1 eura mesačne!

Multihosting s 80% zľavou ponúka v špeciálnej akcii ACTIVE 24. Päť webov môžete hostovať len za 1 € a desať len za 2 € mesačne.

“Od obdobia, kedy mám weby svojich zákazníkov hostované u ACTIVE 24, mám svätý kľud,” povedal nám webdizajnér Honza, ktorý sa stará o desiatky stránok. “Garantujú mi 99,9% dostupnosť, a keď niečo potrebujem, vyriešia to so mnou obratom. Som s nimi už takmer 6 rokov, vlastne od vtedy čo fungujú na Slovensku, a nikdy nebol problém,” dodáva.

Ak spravujete viac webov rovnako ako Honza, je najlepšie mať ich umiestené u jedného poskytovateľa. Pre tieto situácie ponúka ACTIVE 24 multihosting - riešenie pre zdieľaný hosting pre viacero webov za veľmi zaujímavú cenu. Vrámci jedného multihostingového balíčka môžete hostovať až 10 webov.

Multihosting s mimoriadnou zľavou

Teraz si môžete multihosting vyskúšať s 80% zľavou, teda naozaj takmer zadarmo. 5 webov môžete tak hostovať len za 1 € mesačne (pôvodne 4,95 €) a 10 webov len za 2 € mesačne (pôvodne 9,92 €).

K dispozícii sú dva varianty multihostingových balíčkov: Home a Business. Diskovú kvótu balíčkov 5 a 10 GB je možné rozdeliť medzi 5 až 10 samostatných virtuálnych serverov (webhostingov). Stačí určiť, na akej doméne webhosting pobeží.

foto-v-texte-r114_res.jpg

Rozhodnite sami o využití priestoru

Užívatelia hostingu ACTIVE 24 oceňujú jeho flexibilitu – zákazník sám rozhoduje o tom, koľko diskového priestoru využije pre samotný web, databázu a e-maily. Diskovú kvótu je možné vo webadmine priebežne meniť a prenastavovať podľa aktuálnej potreby.

Multihosting od ACTIVE 24 s garanciou dostupnosti 99,99 % vám ponúka:

·         možnosť hostovania až 5 alebo 10 webov

·         veľkosť priestoru 5 GB alebo 10 GB

·         neobmedzený počet e-mailových schránok, antivir a antispam,

·         WordPress, Joomla a Drupal na jedno klinutie,

·         FTP prístup a štatistiky,

·         webhosting Linux alebo Windows,

·         PHP/ASPX skripty,

·         databáza MySQL/MSSQL.

Objednať multihosting s 80% zľavou >

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.