Nedeľa, 12. júl, 2020 | Meniny má NinaKrížovkyKrížovky

Ubytujte svoj web na 5hviezdičkovom hostingu. Od 1 eura mesačne!

Multihosting s 80% zľavou ponúka v špeciálnej akcii ACTIVE 24. Päť webov môžete hostovať len za 1 € a desať len za 2 € mesačne.

“Od obdobia, kedy mám weby svojich zákazníkov hostované u ACTIVE 24, mám svätý kľud,” povedal nám webdizajnér Honza, ktorý sa stará o desiatky stránok. “Garantujú mi 99,9% dostupnosť, a keď niečo potrebujem, vyriešia to so mnou obratom. Som s nimi už takmer 6 rokov, vlastne od vtedy čo fungujú na Slovensku, a nikdy nebol problém,” dodáva.

Ak spravujete viac webov rovnako ako Honza, je najlepšie mať ich umiestené u jedného poskytovateľa. Pre tieto situácie ponúka ACTIVE 24 multihosting - riešenie pre zdieľaný hosting pre viacero webov za veľmi zaujímavú cenu. Vrámci jedného multihostingového balíčka môžete hostovať až 10 webov.

Multihosting s mimoriadnou zľavou

Teraz si môžete multihosting vyskúšať s 80% zľavou, teda naozaj takmer zadarmo. 5 webov môžete tak hostovať len za 1 € mesačne (pôvodne 4,95 €) a 10 webov len za 2 € mesačne (pôvodne 9,92 €).

K dispozícii sú dva varianty multihostingových balíčkov: Home a Business. Diskovú kvótu balíčkov 5 a 10 GB je možné rozdeliť medzi 5 až 10 samostatných virtuálnych serverov (webhostingov). Stačí určiť, na akej doméne webhosting pobeží.

foto-v-texte-r114_res.jpg

Rozhodnite sami o využití priestoru

Užívatelia hostingu ACTIVE 24 oceňujú jeho flexibilitu – zákazník sám rozhoduje o tom, koľko diskového priestoru využije pre samotný web, databázu a e-maily. Diskovú kvótu je možné vo webadmine priebežne meniť a prenastavovať podľa aktuálnej potreby.

Multihosting od ACTIVE 24 s garanciou dostupnosti 99,99 % vám ponúka:

·         možnosť hostovania až 5 alebo 10 webov

·         veľkosť priestoru 5 GB alebo 10 GB

·         neobmedzený počet e-mailových schránok, antivir a antispam,

·         WordPress, Joomla a Drupal na jedno klinutie,

·         FTP prístup a štatistiky,

·         webhosting Linux alebo Windows,

·         PHP/ASPX skripty,

·         databáza MySQL/MSSQL.

Objednať multihosting s 80% zľavou >

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády