Nekonečná komunikácia so svetom, roaming a dáta za ceny ako doma

Orange pri príprave svojich Ideálnych paušálov nezabudol ani na tých najnáročnejších biznis zákazníkov a práve pre nich pripravil Ideálne paušály Panter Pro.

Orange pri príprave svojich Ideálnych paušálov nezabudol ani na tých najnáročnejších biznis zákazníkov a práve pre nich pripravil Ideálne paušály Panter Pro. V rámci mesačného poplatku prinášajú nekonečnú komunikáciu s Európou aj so svetom a roamingové volania a dáta v rámci Európy či vo svete za ceny ako doma. Podnikatelia a firmy tak budú môcť využívať svoje smartfóny skutočne naplno a za svoj mesačný poplatok získajú ešte väčší užívateľský komfort a absolútnu slobodu v komunikácii nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Roamingové hovory a dáta v Európe či vo svete bez ďalších poplatkov za domáce ceny

Len za 45 eur mesačne môžu zákazníci Orangeu získať nekonečné volania a správy nielen na Slovensku, ale aj do EÚ, neobmedzené dáta, ako aj volania, správy a dáta v roamingu v celom Európskom hospodárskom priestore za „domácu“ cenu 12 centov za minútu, správu či megabajt. Pre tých najnáročnejších Orange predstavuje Ideálny paušál Panter Pro 100 €, s ktorým získajú zákazníci nekonečné volania a správy do sveta, neobmedzené dáta, volania a dáta v roamingu na celom svete za 50 centov za minútu resp. megabajt, ako aj 250 voľných minút prichádzajúcich hovorov 250 MB v roamingu.

Vo všetkých troch variantoch paušálu Panter Pro získajú zákazníci Orangeu automaticky ako Bonusovú službu Exkluzívnu starostlivosť počas celej dĺžky využívania paušálu

Prehľad Ideálnych biznis paušálov Panter Pro nájdete TU.

Ďalšie výhody Ideálnych paušálov aj pre biznis

Rovnako, ako pri všetkých Ideálnych paušáloch, aj v prípade Panter Pro si môžu zákazníci zvoliť viazanosť 0, 12 alebo 24 mesiacov podľa ich aktuálnych potrieb, od ktorej sa odvíja jednoduchý a prehľadný systém zliav na akciové telefóny. Všetky výhody Ideálnych paušálov si pritom budú môcť užívať bez ohľadu na dĺžku viazanosti.

V prípade nepredvídaných udalostí Orange umožňuje svojim zákazníkom spraviť si Prestávku, kedy si môžu paušál znížiť na ľubovoľnú sumu či nulu na obdobie od 1 do 6 mesiacov.

Poistenie faktúry je ďalšou zo služieb, ktorá ochraňuje zákazníka. V prípade zložitej finančnej situácie uhradí za zákazníka poisťovňa až šesť poistných plnení vo výške priemernej mesačnej faktúry pred poistnou udalosťou, prípadne jednorázovo 6-násobok priemernej faktúry pred poistnou udalosťou.

Aj s paušálom Panter Pro získajú zákazníci atraktívne zvýhodnenie svojich služieb pre domácnosti a zľavu až 20 % na Internet na doma DSL, FiberNet, OrangeTV či FiberPlay si môžu uplatňovať celých 18 mesiacov.

S telefónom hoci aj na splátky, bez telefónu so zaujímavou zľavou

Ideálny paušál Panter Pro si môžu zákazníci Orangeu aktivovať s telefónom alebo bez neho. Ak sa rozhodnú pre nové zariadenie, môžu ho získať aj na splátky a sumu zaň až do výšky 500 eur rozdeliť na bezúročné splátky. Služba je dostupná pre všetkých zákazníkov, ktorí využívajú služby Orangeu minimálne 12 mesiacov. Ak sa zákazníci rozhodnú aktivovať paušál bez telefónu a zaviažu sa na 15 mesiacov, automaticky získajú 10 % zľavu na mesačný poplatok.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut