Pomôžte nájsť najlepšie služby na Slovensku!

Záleží vám na kvalitných službách a solídnom prístupe k zákazníkom? Pomôžte nám nájsť tých najlepších na portáli www.najlepsiesluzby.sk!

Záleží vám na kvalitných službách a solídnom prístupe k zákazníkom? Pomôžte nám nájsť tých najlepších na portáli www.najlepsiesluzby.sk!

Na Slovensku je veľa domácich podnikateľov a prevádzok, ktoré si zaslúžia viac pozornosti. Dajte celému Slovensku vedieť o miestach, kam sa vy a vaši priatelia radi vraciate. Podporte dobrú kaderníčku, odporučte skvelú cukráreň či pekáreň. Podporiť dobrú vec sa oplatí!

Projekt „Najlepšie služby“ chce vyzdvihnúť šikovných a tvorivých podnikateľov, podporiť kvalitu, ktorú na Slovensku máme. Každý má možnosť pomôcť práve tomu svojmu obľúbenému podniku či službe. Na internetovej stránke www.najlepsiesluzby.sk môžete odporučiť kaviareň či kaderníctvo vo vašom susedstve, osvedčeného remeselníka či dobrého zubára. Tu majú príležitosť vyniknúť najlepší na základe návrhov a hodnotenia tých najprísnejších porotcov - zákazníkov a zákazníčok.

Portál www.najlepsiesluzby.sk je výnimočný práve aktívnou účasťou zákazníkov a zákazníčok od prvého momentu. Môžu navrhnúť svoj obľúbený podnik, kaderníctvo, wellness centrum, atď. a dať už takto najavo, že ide o výnimočné miesto. Následne môžu hodnotiť všetky prihlásené podniky a súťažiť tak o atraktívne smartfóny. Najlepší poskytovatelia služieb zase okrem zaslúženej pozornosti získajú aj atraktívne ceny od O2, tá najúspešnejšia získa volania s O2 Moja firma pre celú prevádzku na rok zdarma.

Garantom projektu je O2. Kvalitné služby a férový prístup sa s O2 spájajú od jeho vstupu na slovenský trh pred šiestimi rokmi. Skupina zákazníkov sa za toto obdobie pozoruhodne rozrástla a nedávno prekročila hranicu 1,4 milióna. Spokojnosť zákazníkov s poskytovanými službami je v O2 na prvom mieste. Dlhodobý líder v spokojnosti zákazníkov a štvornásobný víťaz v nezávislej ankete Techbox Operátor roka považuje za nesmierne dôležité podporiť kvalitné služby na Slovensku.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.