Pomôžte nájsť najlepšie služby na Slovensku!

Záleží vám na kvalitných službách a solídnom prístupe k zákazníkom? Pomôžte nám nájsť tých najlepších na portáli www.najlepsiesluzby.sk!

Záleží vám na kvalitných službách a solídnom prístupe k zákazníkom? Pomôžte nám nájsť tých najlepších na portáli www.najlepsiesluzby.sk!

Na Slovensku je veľa domácich podnikateľov a prevádzok, ktoré si zaslúžia viac pozornosti. Dajte celému Slovensku vedieť o miestach, kam sa vy a vaši priatelia radi vraciate. Podporte dobrú kaderníčku, odporučte skvelú cukráreň či pekáreň. Podporiť dobrú vec sa oplatí!

Projekt „Najlepšie služby“ chce vyzdvihnúť šikovných a tvorivých podnikateľov, podporiť kvalitu, ktorú na Slovensku máme. Každý má možnosť pomôcť práve tomu svojmu obľúbenému podniku či službe. Na internetovej stránke www.najlepsiesluzby.sk môžete odporučiť kaviareň či kaderníctvo vo vašom susedstve, osvedčeného remeselníka či dobrého zubára. Tu majú príležitosť vyniknúť najlepší na základe návrhov a hodnotenia tých najprísnejších porotcov - zákazníkov a zákazníčok.

Portál www.najlepsiesluzby.sk je výnimočný práve aktívnou účasťou zákazníkov a zákazníčok od prvého momentu. Môžu navrhnúť svoj obľúbený podnik, kaderníctvo, wellness centrum, atď. a dať už takto najavo, že ide o výnimočné miesto. Následne môžu hodnotiť všetky prihlásené podniky a súťažiť tak o atraktívne smartfóny. Najlepší poskytovatelia služieb zase okrem zaslúženej pozornosti získajú aj atraktívne ceny od O2, tá najúspešnejšia získa volania s O2 Moja firma pre celú prevádzku na rok zdarma.

Garantom projektu je O2. Kvalitné služby a férový prístup sa s O2 spájajú od jeho vstupu na slovenský trh pred šiestimi rokmi. Skupina zákazníkov sa za toto obdobie pozoruhodne rozrástla a nedávno prekročila hranicu 1,4 milióna. Spokojnosť zákazníkov s poskytovanými službami je v O2 na prvom mieste. Dlhodobý líder v spokojnosti zákazníkov a štvornásobný víťaz v nezávislej ankete Techbox Operátor roka považuje za nesmierne dôležité podporiť kvalitné služby na Slovensku.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovenský realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.