Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Pomôžte nájsť najlepšie služby na Slovensku!

Záleží vám na kvalitných službách a solídnom prístupe k zákazníkom? Pomôžte nám nájsť tých najlepších na portáli www.najlepsiesluzby.sk!

Záleží vám na kvalitných službách a solídnom prístupe k zákazníkom? Pomôžte nám nájsť tých najlepších na portáli www.najlepsiesluzby.sk!

Na Slovensku je veľa domácich podnikateľov a prevádzok, ktoré si zaslúžia viac pozornosti. Dajte celému Slovensku vedieť o miestach, kam sa vy a vaši priatelia radi vraciate. Podporte dobrú kaderníčku, odporučte skvelú cukráreň či pekáreň. Podporiť dobrú vec sa oplatí!

Projekt „Najlepšie služby“ chce vyzdvihnúť šikovných a tvorivých podnikateľov, podporiť kvalitu, ktorú na Slovensku máme. Každý má možnosť pomôcť práve tomu svojmu obľúbenému podniku či službe. Na internetovej stránke www.najlepsiesluzby.sk môžete odporučiť kaviareň či kaderníctvo vo vašom susedstve, osvedčeného remeselníka či dobrého zubára. Tu majú príležitosť vyniknúť najlepší na základe návrhov a hodnotenia tých najprísnejších porotcov - zákazníkov a zákazníčok.

Portál www.najlepsiesluzby.sk je výnimočný práve aktívnou účasťou zákazníkov a zákazníčok od prvého momentu. Môžu navrhnúť svoj obľúbený podnik, kaderníctvo, wellness centrum, atď. a dať už takto najavo, že ide o výnimočné miesto. Následne môžu hodnotiť všetky prihlásené podniky a súťažiť tak o atraktívne smartfóny. Najlepší poskytovatelia služieb zase okrem zaslúženej pozornosti získajú aj atraktívne ceny od O2, tá najúspešnejšia získa volania s O2 Moja firma pre celú prevádzku na rok zdarma.

Garantom projektu je O2. Kvalitné služby a férový prístup sa s O2 spájajú od jeho vstupu na slovenský trh pred šiestimi rokmi. Skupina zákazníkov sa za toto obdobie pozoruhodne rozrástla a nedávno prekročila hranicu 1,4 milióna. Spokojnosť zákazníkov s poskytovanými službami je v O2 na prvom mieste. Dlhodobý líder v spokojnosti zákazníkov a štvornásobný víťaz v nezávislej ankete Techbox Operátor roka považuje za nesmierne dôležité podporiť kvalitné služby na Slovensku.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.