Stane sa Bratislava technicky najzdatnejším mestom na Slovensku?

Náš domov a hlavné mesto Slovenska stojí pred veľkou výzvou. Dokážeme sa spojiť a pre Bratislavu získať ďalší titul?

V Bratislave sme zvyknutí vyhrávať. Naše mesto je historickým, kultúrnym aj obchodným centrom celého štátu. Teraz však máme možnosť ukázať aj naše technologické znalosti. Ukázať, že ľavou zadnou prijímame najnovšie trendy a že patria do našich životov

Z dnešnej Bratislavy už nedýcha len bohatá história. Takmer na každom kroku sa dá naraziť na posledné módne hity a zďaleka sa nejedná len o oblečenie. Máme najnovšie smartfóny, v kaviarňach nám spoločnosť robia výkonné a štýlové notebooky. Poďme teda aj zvyšku Slovenska predviesť, že to s týmito pomocníkmi vieme ako nikto iný.

Nie náhodou u nás majú svoje pobočky svetové IT firmy. Medzi nami je tak množstvo nadšencov, pre ktorých sú počítače, multimédiá či telekomunikácie zamestnaním, ale aj koníčkom. Koná sa tu tiež najviac konferencií, ktorých úlohou je rozprúdiť myšlienky, za všetky spomeňme nedávny TEDx, kde sa predstavili inšpiratívni rečníci nielen zo sveta technológií.

Teraz máme možnosť naše znalosti využiť v prospech mesta a naviac získať aj hodnotnú cenu pre seba.

Môžeme poraziť východ a vyhrať iPad mini

Bratislava sa postavila zoči-voči zvyšku Slovenska vo veľkom Súboji regiónov. Za naše mesto v ňom môžeme súťažiť my, jeho obyvatelia.

Ukážme zvyšku Slovenska, že na internete sme ako ryby vo vode a že naše televízory toho dokážu viac, ako ich počítače. Vyhlásme Bratislavu za hlavné mesto technológií.

Na jedného bojovníka z víťazného regiónu naviac čaká nový Apple iPad mini od spoločnosti SWAN, ktorá celý Súboj organizuje. Snažme sa, aby to bol jeden z nás.

Súboj regiónov prebieha na Facebooku a Bratislava v ňom nemôže chýbať. Zapojiť sa do súťaže môžeme hneď niekoľkokrát, každý týždeň je vyhlásené nové kolo súťaže s novými otázkami. V každom kole je naviac možné vyhrať 2 USB kľúče. Súťaž končí 21. septembra a zvíťazí región s najvyšším súčtom bodov.

swan-obrazoktext-r939_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.