Košičania ušetria pri nákupe potravín čas – stačí im internet

Online donášková služba Tesco Potraviny domov uľahčuje nakupovanie ľuďom v Košiciach, Prešove aj v Moldave nad Bodvou.

Online donášková služba Tesco Potraviny domov uľahčuje nakupovanie ľuďom v Košiciach, Prešove aj v Moldave nad Bodvou.

Ľudia na východe Slovenska už nemusia pri nakupovaní potravín strácať čas v predajniach. Od tohto leta im totiž na vytvorenie rodinného nákupu stačiť len pripojenie na internet. Stačí, ak si pohodlne cez stránku www.itesco.sk/potravinydomov vytvoria nákupný zoznam. Špeciálne vyškolení pracovníci služby Tesco Potraviny domov im potom nákup privezú až k dverám bytu.

Tesco totiž obľúbenú online donáškovú službu potravín rozšírilo aj do Košíc a okolitých miest ako napríklad do Moldavy nad Bodvou či častí Prešova. Zákazníci si môžu vybrať online z viac ako 20-tisíc položiek od potravín, cez drogériu až po vybrané potreby pre domácnosť sedem dní v týždni. Cena služby je od 2,49 €  do 3,99 € podľa času dovozu. „Po úspešnom zavedení služby v Bratislave a okolí a množstve pozitívnych podnetov sme sa rozhodli Tesco Potraviny domov spustiť aj v ďalších slovenských mestách, ako sú Košice, Nitra a ich okolie,“  uviedol  Michal Dyttert, člen Predstavenstva Tesco Stores SR, a.s.

Tým sa však novinky spoločnosti Tesco Stores SR nekončia. Okrem služby dovozu potravín domov Tesco spustilo v nových lokalitách aj službu Klikni & Vyzdvihni. Na rozdiel od rozvozu až k dverám  si zákazník môže osobne autom vyzdvihnúť svoj vopred objednaný nákup na určené výdajné miesto.  „Zákazníci si tak môžu svoj nákup vyzdvihnúť osobne a v čase, ktorý im najviac vyhovuje – napríklad po práci alebo pred dovolenkou,“ vysvetlila Katarína Tokárová, e-commerce manažérka Tesco Potraviny domov. V praxi to znamená, že zákazník príde autom k určenému výdajnému miestu pri hypermarkete a tam ho už bude jeho nákup čakať pripravený. Nemusí tak prakticky vôbec vystúpiť z auta. Možnosť Klikni & Vyzdvihni si môže zákazník zvoliť pri tvorení nákupného zoznamu cez webstránku itesco.sk/potravinydomov. Výdajné miesta sú k dispozícii denne od 8 hod. do 22 hod. v hypermarkete Tesco Extra Košice. Cena za službu vyzdvihnutia tovaru Klikni & Vyzdvihni je 1,99 eura.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni & Vyzdvihni?

• Zákazník si pohodlne doma po registrácii cez webstránku itesco.sk/potravinydomov vytvorí nákupný zoznam z vyše 20-tisíc výrobkov – chladené potraviny, mrazené potraviny, trvanlivé potraviny, drogéria, vybraný priemyselný tovar.
  • Zvolí si čas dovozu nákupu, ktorý mu vyhovuje. K dispozícii má 7 dní v týždni, 2-hodinové časy rozvozu medzi 8.00 hod. a 22.00 hod. (na nasledujúci deň alebo až do troch týždňov) alebo zvolí možnosť Klikni & Vyzdvihni – osobný odber.
  • Nákup zákazníkovi privezú špeciálne zaškolení pracovníci domov až k dverám v upravených dodávkach s chladiacou časťou.
  • Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
  • Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň prevzatia nákupu vrátane akcií.
  • Pokiaľ náhodou nie je niektorá položka z nákupného zoznamu zákazníka k dispozícii, vyberie pracovník vhodnú náhradu. Záleží potom už iba na zákazníkovi, či sa pre túto alternatívu rozhodne alebo ju odmietne.

Viac informácií je na itesco.sk/potravinydomov

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.