O2 oslavuje 1,5 milióna zákazníkov! Aké oslavy prichystali?

Za 6 rokov na trhu dosiahol mobilný operátor O2 magickú hranicu 1,5 milióna klientov. Významný míľnik oslavuje O2 vo veľkom štýle!

O2 Extra deň ako poďakovanie pre každého

Pre každého, kto si cení férový, inovatívny a transparentný prístup, pripravila značka O2 niečo mimoriadne. O2 preto prináša všetkým svojim zákazníkom poďakovanie v podobe O2 Extra dňa. Čo to znamená? V tento deň môžu zákazníci telefonovať a posielať SMS či MMS správy v sieti O2 Slovensko úplne zdarma. Stačí si vybrať ten svoj Extra deň (v dňoch od 14. novembra do 15. decembra 2013) a poslať bezplatnú SMS v tvare EXTRADEN na číslo 99222. Od momentu aktivácie až do polnoci tohto dňa si potom zákazník môže užívať svoj Extra deň s O2. Bližšie informácie o O2 Extra dni nájdete aj na www.extravyhody.o2.sk.

Len v O2 dostanete teraz dva telefóny spolu za 2 €

Od 14. novembra môžu zákazníci v O2 získať kúpou jedného mobilu rovno dva! Stačí si vybrať jednu z piatich výhodných kombinácií telefónov s programom O2 Paušál a O2 mu dá druhý navyše. Dvojicu telefónov môžu získať za cenu jedného s úvodnou platbou na predajni vo výške 2 €. Túto ponuku môžu využiť všetci zákazníci, teda ako noví, tak aj existujúci, a to do 31. decembra 2013. Viac informácií o ponuke nájdete aj na www.oslava.o2.sk

Vymeňte „Nový za starý“ a podporte Srdce pre deti

O2 pre zákazníkov pripravilo bezplatnú službu „Nový za starý“, ktorá im poskytuje možnosť doniesť svoj použitý telefón. Vymeniť ho môžu za protihodnotu v podobe elektronického kupónu na nákup nového telefónu. Táto zľava je naviazaná na nákup nového telefónu a platí v prípade nákupu v hotovosti aj so službou O2 Mobil+.  Za každý telefón, ktorý zákazníci vymenia za nový, prispieva O2 na charitatívny program Srdce pre deti sumou 1 €.

sme490sirka-r677_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.