Vypnutá pokožka po štyridsiatke? Doprajte si ju tiež.

Po štyridsiatom roku života začína byť naša pokožka poznačená prehlbujúcimi sa vráskami. Tento jav je spôsobený spomalením syntézy kolagénu. Máte pocit, že vám pomôže len zásah plastického chirurga?

Spomaľte, Doliva - vaša kozmetika z lekárne, predstavuje exkluzívnu radu VITALFRISCH, ktorá regeneruje pokožku tváre a celého tela. Jej tajomstvo spočíva v účinnej kombinácii výťažku z olivových listov, koenzýmu Q10 a vitamínu E. Táto kozmetická rada už tradične obsahuje panenský olivový olej najvyššej kvality, na ktorý už niekoľko desaťročí nedá dopustiť večne príťažlivá herečka, Sophia Loren. VITALFRISCH obsahuje denný, nočný a telový krém.

Toskánsky elixír mladosti

Alebo ak chcete, zelené zlato. Olivový olej je už po tisícročia nesmierne oceňovaným pre svoje jedinečné účinky na kondíciu organizmu. Vďaka prirodzene vysokému obsahu vitamínov B, A, C a E je jednou z najžiadanejších zložiek ošetrujúcej kozmetiky. Významne sa podieľa na ochrane pokožky pred slnečným žiarením, hydratuje ju a hĺbkovo vyživuje. Kozmetika Doliva obsahuje olivový olej  z malebnej oblasti Toskánska, mestečka Buti, kde sa vyrába výlučne tradičnými postupmi. Zber plodov prebieha ručne a do kozmetických produktov je používaný len olej z prvého lisovania s prívlastkom „extra vergine“.

vitalfrisch denný krém

Pridaná hodnota v listoch

Výnimočnosť rady VITALFRISCH podčiarkuje pridaná hodnota vo forme výťažku z listov olivovníka. Nie nadarmo sa mu hovorí tiež strom života. Listy olivovníka totiž obsahujú až 98 hodnotných, zdraviu prospešných látok. Jednou z hlavných účinných zložiek je oleuropeín. Je považovaný za prírodnú zlúčeninu, ktorá má zo všetkých doposiaľ známych prírodných zložiek najlepšie účinky proti voľným radikálom. A tie sú, ako už určite viete – najväčším nepriateľom mladistvého vzhľadu pokožky.

Energia vo vašich bunkách

Dodajte pokožke energiu pomocou koenzýmu Q10. Je unikátnym antioxidantom, nevyhnutným pre efektívne využitie bunkovej energie a správnu svalovú činnosť. Nachádza sa prirodzene v organizme, no jeho tvorba vekom klesá, preto je vhodné dodávať ho pokožke práve pomocou cielenej kozmetickej starostlivosti. Pokožka sa vám odvďačí svojou žiarivosťou a výnimočnou elasticitou. Účinnosť absorpcie koenzýmu Q10 stúpa v kombinácii s kvalitným zdrojom tuku. Aj preto spojenie s panenským olivovým olejom v rade Doliva VITALFRISCH nie je náhodou, ale veľmi premysleným  krokom k mladistvému vzhľadu vašej pokožky.

vitalfrisch nočný krém

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Spomaľovači internetu v mobile – 5 tipov ako s nimi zatočíte

Ušetriť čas vo svojom živote sa vám podarí aj zrýchlením činností, ktoré práve vykonávate.

Create your own map in a new museum

What would it look like if the powers that created our planet had modern computer technologies at their disposal?

Ako bojovať proti plesniam v interiéri

Príčinou vzniku plesní býva nadmerná vlhkosť stien, odkiaľ sa tam však nabrala? Bojovať proti nim môžete, až keď to zistíte.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.