Štvrtok, 25. apríl , 2019

Ak chcete istotu zvoľte Ferratum Banku

Už máte plné zuby podvodníkov, ktorí vám vnútia pôžičku a nakoniec vás ošklbú ako kura? Zabudnite na nich! Od dnes pri vás bude stáť spoľahlivý finančný partner, ktorý vám peniaze dodá vždy, keď ich budete potrebovať. A tento partner vás nikdy nesklame ani neokradne. Jeho meno je Ferratum a prichádza z Fínska, kde sa nosí empatia, ľudskosť a praktickosť. Tieto hodnoty môžete odteraz prijať aj na Slovensku.

Zdvorilá banka so silnými základmi

Už sa viac nemusíte báť nefér praktík. Ferratum sa riadi zákonmi EÚ regulatívy, no zároveň v sebe nesie kultúru Fínska, ktorá znamená predovšetkým spoľahlivosť a ľudskosť. Pri využití klientského servisu sa vám nikdy nestane, že by na vás niekto kričal, alebo bol nepríjemný. Skrátka vzali sme to najlepšie, čo sa dá pri pôžičke stretnúť a spojili sme to v celok Ferratum.

Výhodné pôžičky, ktoré vás neprivedú na mizinu môžete využívať aj vy. Odpovede na otázky môžete hľadať na weboch Ferratum, či v klientskom servise. Táto banka je transparentná. Nič neskrýva, a vy sa tak nestretnete so žiadnymi nekalými praktikami ani poplatkami navyše.

350 euro lusknutím prstu

Nikdy nebolo jednoduchšie získať peniaze. S rýchlymi pôžičkami tak už nemusíte prežívať z výplaty do výplaty. Venujte vašim budúcim financiám 5 minút čistého času, ktorý strávite na mobile, či internete. Rýchlym vyplnením žiadosti o fínsku pôžičku si zabezpečíte peniaze, ktoré budú vaše hneď na druhý deň. Za tú chvíľku času to stojí, no nie?

Do žiadosti vypĺňate len niektoré osobné údaje. Nemusíte vopred zháňať dokumenty, či iné podklady, ktoré od vás požadujú iné banky. Stačí vám len platný OP a vek nad 18 rokov. Tak poďte zmeniť svoj život k lepšiemu! Peňazí je na svete dosť, vám len stačí kliknúť na http://www.ferratum.sk/pozicka-ziadost, aby ste sa k nim dostali tou najľahšou cestou.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.