GSmart Saga S3: tabletofón, ktorý pokoril hranicu 200 eur

Značka GSmart na slovenský trh uviedla svoj prvý 6-palcový model SAGA S3.

Do stále obľúbenejšej kategórie tabletofónov vstupuje aj značka  GSmart, ktorá na slovenský trh uviedla svoj prvý 6-palcový model SAGA S3. Do boja o priazeň zákazníkov ho vyzbrojila kvalitným displejom, výkonnou batériou a predovšetkým cenou, ktorá atakuje hranicu 200 eur. Už tradične nechýba ani slot na dve SIM karty, ktorý rieši dilemu pri výbere cenovo najvýhodnejších programov u rôznych operátorov ako aj problém s nosením dvoch telefónov.

Novinka s veľkým 6-palcovým displejom s rozlíšením 1280 x 720 obrazových bodov je ako stvorená na pohodlné čítanie textov, surfovanie na webe, prehrávanie videí aj hranie hier. Širšie pozorovacie uhly  a jasná, kontrastná kresba displeja poskytujú užívateľovi príjemný multimediálny zážitok aj pri dlhšom používaní. O svižný, a pritom energeticky vyvážený výkon smartfónu a vylepšený multitasking sa stará štvorjadrový procesor Mediatek MT6582 taktovaný na frekvencii 1,3 GHz.

Hlavný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx, zafírovou šošovkou  a  senzorom Sony BSI nesklame ani v horších svetelným podmienkach. Funkcia  Voice Capture zase umožňuje zhotoviť fotografiu na základe hlasového povelu.

SAGA S3 je vybavená  obľúbeným operačným systémom Android 4.2 Jelly Bean, novinkou je funkcia umožňujúca bezdrôtový prenos obrazu z telefónu na vašu TV. Užívateľ má k dispozícii operačnú pamäť s veľkosťou  1 GB a vnútornú pamäť s kapacitou 8 GB, ktorú je možné rozšíriť pamäťovou kartou Micro SD o ďalších 32 GB. Napájanie zabezpečuje Li-Ion akumulátor s kapacitou 3000 mAh.

Na slovenskom trhu sa SAGA S3 predáva za cenu od  199 eur, kúpite ho aj na http://gsmart.sk/GSMART-SAGA-S3-p44.html.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.