Revolúcia od O2: V Česku už za roaming neplatíte!

V Česku volajú, internetujú a posielajú správy za slovenské ceny úplne všetci zákazníci O2.

Je jedno či máte kartu, alebo platíte na faktúru, či máte O2 Fér, O2 Paušál, alebo ste podnikateľ s O2 Moja firma. V Česku volajú, internetujú a posielajú správy za slovenské ceny úplne všetci zákazníci tak, akoby ani neprekročili hranice.

Za slovenské ceny v celom Česku

Žiadny zákazník O2 sa už nemusí obávať o poplatky spojené s roamingom v celej Českej republike. Volania, internet či posielanie správ je odteraz účtované slovenskými cenami, podľa programu, ktorý máte nastavený. Novinka platí pre všetkých bez rozdielu a automaticky. Nemusíte robiť vôbec nič, žiadne poplatky, žiadne aktivácie, v Česku ste jednoducho ako doma. Nie len vy, najmä váš telefón. Ten sa po prekročení hraníc automaticky napojí na českú O2 sieť a je to.

Janka, študentka

Štúdium v zahraničí nie je lacná záležitosť, dokonca ani v Česku nie. K bežným nákladom študentov na Slovensku sa mi prirátavajú ešte aj výdaje na mobil. To som doteraz riešila českou SIM kartou, avšak byť zastihnuteľná na dvoch číslach naraz nie je veľmi pohodlné. Teším sa, že O2 opäť raz prinieslo niečo, čo skutočne aj využijem! Ozaj, vedeli ste, že nás v Česku študuje až 24 tisíc?
studentka-r508_res.jpg

Noro, manažér v Prahe

Niekedy mám pocit, že Praha je plná Slovákov, všade kam sa pohnem ich vidím. Krajinu najlepšie spoznáte tak, že v nej pracujete a žijete zároveň. Je skvelé mať len jeden „československý telefón“ a nemusieť tak deliť ľudí podľa krajiny kde žijú. Preto dávam O2 palec hore.
manazer-r645_res.jpg

Peter, turista

Je skvelé byť v inej krajine a ostať so svojimi blízkymi v kontakte tak, ako keby som bol doma. Najväčšou výhodou pre mňa sú dáta v cene slovenských, keďže na Facebook pridávam fotky z každej destinácie kde som. Sledujte môj profil, mám „selfie“ s pražským orlojom.
turista-r222_res.jpg

O2 Extra výhody

O2 ponúka pre všetkých svojich zákazníkov aj ďalšie výhody, ktoré môžu pri návšteve Českej republiky využiť. S O2 Extra výhodami majú 25% zľavu na obojsmerný lístok Bratislava – Brno – Praha s prepravcom Eurolines, 50% zľavu na celodenný lístok vlakom po ČR, až 19% zľavu na akýkoľvek nápoj v kaviarňach Starbucks v Českej republike, resp. zľavu na ubytovanie vo vybraných hoteloch so spoločnosťou EA Hotels. Viac informácií nájdete na www.extravyhody.o2.sk alebo priamo v mobilnej aplikácii O2 Extra výhody. Zákazník si môže vygenerovať kód vopred alebo bezplatne aj priamo v ČR.
 extra-vyhody-r107_res.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch