Rezervuj si letnú dovolenku v Sorei a spoznajte krásy Slovenska

Hotelová sieť SOREA láka kultúrnym letom aj zahraničných turistov. Najväčšia hotelová sieť na Slovensku SOREA ....

Najväčšia hotelová sieť na Slovensku SOREA očakáva v tohtoročnej letnej sezóne, že by sa mohol zvýšiť počet návštevníkov v jej zariadeniach o 10 až 15 % oproti minulému roku.

img2599-r545_res.jpgVyhľadávanými ubytovacími zariadeniami sú aj tento rok wellness hotely a hotelové komplexy so službami pre rodiny s deťmi. Pre nastávajúcu sezónu SOREA  pripravila škálu pobytov pre všetkých s bohatým sprievodným programom. Nezabudla ani na deti, seniorov, ale aj aktívnych turistov. Projekt pre deti Hravé leto s Albi hrami prináša zľavnené pobyty od 30 až do 100 % pre deti od 3 do 15 rokov. Ubytovanie ponúka v hoteloch s certifikátom „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“ v atraktívnych tatranských lokalitách, na Spiši, v Piešťanoch a Bratislave.

hotel-snp-r922_res.jpgLetnou novinkou je jumping na trampolínkach v JUMPING centre pod vedením certifikovanych inštruktoriek v Hoteli *** SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne. Hotel zároveň ponúka aj termálne kúpalisko Termal Raj s teplotou vody 26 až 29 °C, ktoré je už v prevádzke od 19.6.2014. Voda je liečivá, mineralizovaná a kyslá, silno uhličitá a stredne sírovodíková. Pre ubytovaných od 3 nocí je vstup zdarma.

bez-nazddddvu-r421_res.jpgNa Liptove sú obľúbené aj rekreačné pobyty pre seniorov s ubytovaním v hoteloch SOREA *** SNP a SOREA ** ĎUMBIER. Tie pravidelne organizujú Slovenský týždeň zážitkov, plný fakultatívnych výletov a pestrého programu. Región je bohatý na turistické a cykloturistické trasy, jaskyne, kaštiele, minerálne pramene.

img4436-r124_res.jpgNávštevníci Liptova sa v lete môžu zapojiť do NORDIC WALKINGU v Jasnej, alebo do projektu „Nájdi 7 pokladov LIPTOVA!“ Spoznávajte krásy Liptova a hľadajte jeho 7 pokladov: hory, termálne pramene, jaskyne a podzemné krásy, salaše a tradičná kuchyňa, história – skanzeny a múzeá. Každý klient pri pobyte obdrží brožúru s mapou pokladov. Za vylúštenie úloh ho čaká odmena. Hostia môžu využiť aj 20 % zľavu do ADRENALIN CENTRA v Liptovskom Mikuláši (golf, štvorkolky, lukostreľba, rafting a iné atrakcie), 20 % zľavu do lanového parku TARZÁNIA Jasná, 10 % zľavy na konzumáciu a predaj výrobkov KOZÍ VRŠOK, či na program Zdolaj tatranské štíty s profesionálnym horským vodcom. Každý ubytovaný hosť má zdarma regionálnu zľavovú kartu LIPTOV Region Card.

hotel-hrebienok-r280_res.jpgPre milovníkov turistiky sú najatraktívnejšie Vysoké Tatry. Horský hotel *** SOREA HREBIENOK je spojený pozemnou lanovkou s najstaršou tatranskou osadou Starý Smokovec. Je východiskovým bodom náročných aj stredne náročných horských túr. História hotela siaha do konca 18.storočia, kedy na pôvodnom území boli založené kúpele. Blahodárne účinkujúci bioklimatický komplex a priaznivé meteorologické prvky tejto klímy majú dodnes uznávaný liečebný účinok. Celkovo klíma vo Vysokých Tatrách má priaznivý liečebný efekt predovšetkým na liečenie ochorení dýchacích ciest, najmä chronické ochorenia priedušiek.
medvedie-dni-r474_res.jpgDovolenka na Hrebienku je ideálnou voľbou práve v lete. Na prelome mesiacov júj a august 2014 je centrom diania nezabudnuteľnej akcie pre malých i veľkých „MEDVEDIE DNI na Hrebienku“. Festival patrí medzi jedno z najväčších letných podujatí pre rodiny s deťmi, ktorý každoročne priláka do Vysokých Tatier niekoľko desaťtisíc návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj zo susedných krajín Slovenska, ale aj zo susedných krajín.
Priamo pri lanovke na Skalnaté Pleso, s prestupom na lanovku na Lomnický štít, je zas  zrekonštruovaný Hotel *** SOREA URÁN v centre Tatranskej Lomnice. Letné večery v ňom osviežia tóny SWING AT EWERGREEN a to živou hudbou pre všetkých návštevníkov aj obyvateľov z blízkeho okolia. Každú stredu, v mesiacoch jún až september, bude naživo spievať a hrať na trúbku Pavol Zvirinský.

Najobľúbenejšie sú WELLNESS balíčky s relaxačnými procedúrami, najmä po výdatnej túre. Hotel SOREA *** TRIGAN na Štrbskom Plese má jedinečný Wellness svet regenerácie a oddychu. Počas leta šesťkrát ponúka na terase interaktívne divadelné predstavenie pre rodiny s deťmi Dorkine príbehy z Fidorkova.

V Hoteli *** SOREA TITRIS sa deti môžu zabaviť na 36 metrovom tobogáne v AQUA RELAX centre a dospelí si užiť vodné atrakcie, masážne trysky, bohatý animačný program, hudobné večery.
hotel-sorea-hutnik-r266_res.jpgCentrum relaxu, zábavy a súčasne liečby dýchacích ochorení  môžu turisti vyskúšať pod Lomnickým štítom, v Tatranských Matliaroch, s ubytovaním v Hoteli ***/** SOREA Hutník I./II. V ponuke je bowling centrum, fitnescentrum, telocvičňa, stolnotenisové miestnosti, biliardové stoly, minigolfové a volejbalové ihriská, či rozprávkové detské kútiky . Počas letných prázdnin čakajú na deti v hoteli animačné programy Zbojnícke leto s Jánošíkom, Výcvik obratného zbojníka, Zbojnícky sľub a Zbojnícka pasovačka, Varenie halušiek na ohni, či Zbojnícka veselica s valaškou.
img0817-r757_res.jpgRegión Vysoké Tatry ponúka aj viac ako 300 km značených  cyklotrás a 30 top tratí. Stačí si odfotiť QR kód do svojho mobilu a záujemca sa dozvie podrobnosti trasy. Priamo pri hoteli *** SOREA Hutník zase začína turistický chodník na Chatu pri Zelenom plese. Ďalšie tipy na výlety sú Šalviový prameň na Skalnatom plese, Kopské sedlo, Kežmarské žľaby, či trasa Tatranská Lomnica – Skalnaté pleso – Lomnický štít. Hotel *** SOREA TITRIS v blízkosti múzea TANAPu je ideálnym východiskovým bodom pre vysokohorské túry zo Skalnatej doliny, Huncovskej kotlinky, do Doliny bielej vody, do masívu Lomnického a Kežmarského štítu, na výlety do Belianskej jaskyne, Javoriny a Ždiaru.

Aj na západnom Slovensku je možnosť spoznávania krás prírody a kultúry. Kúpeľné mesto Piešťany, preslávené kolonádnym mostom a symbolom mesta Barlolámačom, ponúka výlety v okolí. V ponuke je napríklad vyhliadková plavba po Váhu, 12 km okružná trasa určená na cyklistiku, turistiku a korčuľovanie s možnosťou požičania bicyklov v Hoteli *** SOREA SĹŇAVA, či hradné zrúcaniny Čachtice a Beckov, vyhliadková plavba starorímskou vojnovou loďou Hyperborea, alebo jaskyňa Čertova pec.

bratislava-r467_res.jpgBratislavský hrad je od stredoveku veľmi vďačným umeleckým objektom, či už z pohľadu zachytenia v historických súvislostiach, alebo ako krajinársky objekt. Na hradnom vŕšku sa nachádza Hotel *** SOREA REGIA. Ponúka hudobné večery, zabezpečenie sprievodcu po historickom centre Bratislavy, okružnú jazdu historickým vláčikom hlavným mestom, prehliadku Malokarpatským okruhom, návštevu hradov Devín, Červený Kameň so sprievodcom v požadovanej jazykovej mutácii, regionálne husacie a kačacie hody a iné. Na predaj sú aj vstupenky na kultúrne podujatia v meste.

hrad-lubovna-r539_res.jpgNemenej známe sú aj regióny východného Slovenska známe kultúrnohistorickými pamiatkami, pútnickými miestami aj miestnymi špecialitami a tradíciami.  Hotel ** SOREA ĽUBOVŇA v Ľubovnianskych kúpeľoch počas letnej sezóny zabezpečuje pre hostí každý týždeň programovú ponuku fakultatívnych výletov v lokalite Spiš.

xdsc8290-r719_res.jpgZahŕňa napríklad pútnické miesto Zvir, liehovarníctvo Nestville Park Hniezdne, plniareň minerálnej vody Ľubovnianka, Pieniny, Červený kláštor, Strážky, TANAP, Ľubovniansky hrad, mesto Kežmarok, Vyšné Ružbachy, poľské Zakopane a ďalšie miesta.

Viac informácií je na www.sorea.sk a www.facebook.com/SOREA.dovolenka.na.Slovensku

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 299
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 549
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 12 498
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 016
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 693
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 533
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 041
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 265
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 13 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 13 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 24 h
SkryťZatvoriť reklamu