FerratumBank - malé pôžičky na dobré veci

FerratumBank - malé pôžičky na dobré veci

Ste zodpovedný, pracovitý a férový človek, no aj napriek tomu vám peniaze utekajú pomedzi prsty? Chceli by ste mať svoj finančný život viac pod kontrolou? Šetrnosť sa dá aplikovať len v prípade, že je z čoho šetriť. Pokiaľ nemáte peniaze nazvyš, máme pre vás skvelý tip. Je to Ferratum banka, ktorá vám poskytne peniaze vždy, keď ich budete potrebovať. Bleskovo a diskrétne.

Aj malá pôžička pomôže

Nemusíte si zrovna požičiavať horibilné sumy na to, aby ste vyriešili svoj problém. Záleží na tom, čo sa stalo. Došla vám predčasne výplata a potrebujete ísť na nákup? Alebo vás ťaží dlh z minulosti, ktorý už skrátka musíte splatiť? Možno súrne potrebujete oddych a zháňate prostriedky na dovolenku. Zmena prostredia vám pomôže prísť na iné myšlienky. Tieto problémy sú každodenných chlebom takmer každého bežného občana. Preto vám ponúkame malé pôžičky, ktoré promptne spravia, čo sa rozbilo.

Ponúkame vám sumy od 25 do 350 euro. Za takýto menší obnos zvládnete krátku dovolenku, nákup, či čokoľvek iné. Naše pôžičky sú tu pre ľudí, ktorí potrebujú peniaze veľmi súrne. Z tohto dôvodu sme upravili službu tak, aby ste peniaze dostali čo najskôr ako to ide – do 72 hodín od podania žiadosti.

Objavili sme poklad zo severu

Spoločnosť Ferratum pochádza zo severských krajín, konkrétne z Fínska. Okrem filozofie spoločnosti, ktorá je zameraná na bežného občana sme si odniesli aj niekoľko životných právd. Tie sa snažíme aplikovať pri každodennom fungovaní spoločnosti. Sme k ľuďom otvorení a féroví. Nehráme sa na giganta, ktorý svojho zákazníka ignoruje. Sme empatickí, čo spoznáte aj vďaka charakteru našich služieb.

Veríme, že pokiaľ sa rozhodnete využiť naše služby, budú vám skutočne pomáhať v tých sférach, v ktorých ich pomoc potrebujete. V prípade otázok kontaktujte prosím tím profesionálov, ktorý je  súčasťou nášho zákazníckeho oddelenia.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovenský realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.