GSmart Arty A3: rýchlejší, výkonnejší a cenovo stále dostupný

Značka GSmart uvádza na slovenský trh smartfón Arty A3, nástupcu úspešného modelu Alto A2. V porovnaní so svojím predchodcom sa Arty A3 môže pochváliť  výkonnejším štvorjadrovým procesorom, lepším fotoaparátom a, samozrejme, najnovším operačným systémom Android 4.4 Kit Kat. S cenovkou 119 eur tak má táto novinka všetky predpoklady uspieť u zákazníka, ktorý hľadá vynikajúci pomer ceny a kvality.

Arty A3 dostal do výbavy  štvorjadrový procesor Cortex A7  taktovaný na 1,3 GHz, ktorý sa stará o svižný chod najnovšieho operačného systému Android 4.4 Kit Kat, bezproblémové surfovanie na webe aj multitasking viacerých aplikácií súčasne. Vďaka novej verzii OS pribudla aj možnosť bezdrôtového prenosu súborov z telefónu priamo na TV obrazovku, takže svoje obľúbené videá a fotografie si môžete prezerať aj vo veľkom formáte. Rovnako tak je možné smartfón použiť ako diaľkový ovládač TV.

Veľký 5-palcový IPS displej s rozlíšením 480 x  854 pixelov  ponúka  vylepšené pozorovacie uhly  pre vernejšie zobrazenie farieb a ostrejší  obraz. Pre bežné fotenie je k dispozícii 8 Mpx fotoaparát s automatickým ostrením, BSI senzorom a LED bleskom, ktorý zvláda aj fotenie v horších svetelných podmienkach. Navyše, s funkciou Voice Capture môžete urobiť snímky aj na základe hlasového povelu. Na videokomunikáciu prostredníctvom služby Skype či iných aplikácií zase poslúži predná kamera s 2Mpx rozlíšením.

Fotografie, videá, obľúbenú hudbu a ďalšie dáta môžete ukladať do vnútornej pamäte s kapacitou 4 GB, rozšíriteľnej  o ďalších 32 GB prostredníctvom pamäťových kariet Micro SDHC. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 1 GB. Pre lepšiu výdrž vybavil výrobca tento smartfón vstavanou 2000 mAh batériou, vďaka čomu vydrží 300 hodín v pohotovostnom režime a 8 hodín hovoru. Do štandardnej výbavy telefónov značky Gsmart patrí aj DualSIM slot na dve SIM karty, ktorý oceníte najmä počas ciest do zahraničia – stačí dokúpiť kartu miestneho operátora a telefonovať či sťahovať dáta môžete cenovo výhodnejšie, ako keby ste platili za roaming.

Smartfón sa na slovenskom trhu  predáva v čiernom prevedení sa odporúčanú 119 eur. Balenie obsahuje aj extra biely kryt batérie a ochrannú foliu na displej.  Viac informácií na www.gsmart.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.