GSmart Roma R2 Plus: lepší mobil za rovnakú cenu!

Značka GSmart uvádza na trh nový vylepšený smartfón Roma R2 Plus.

Značka GSmart uvádza na trh nový vylepšený smartfón Roma R2 Plus. Jeho predchodca - obľúbený model Roma R2 - sa dočkal hneď niekoľkých vylepšení, cena však zostáva rovnaká. Za 108 eur tak dostanete najnovší operačný systém Android 4.4 Kit Kat, 8 GB internej pamäte, štvorjadrový procesor, a to všetko v štyroch atraktívnych farbách!

Výrobca na novom smartfóne ponechal rovnako veľký 4-palcový displej, no vylepšil ho povrchovou úpravou odolnou voči poškriabaniu. Integroval doň tiež štvorjadrový procesor s taktom 1,3 GHz a 1024 MB pamäťou RAM, čo umožní ešte plynulejšie a rýchlejšie odozvy. Hrúbka telefónu sa zmenšila na 9,3 mm a váha klesla z pôvodných 125 g na 120 g.

Roma R2 Plus disponuje dvojicou kamier, predná poslúži na videohovory, zadná s rozlíšením 5 MPx na vytvorenie fotografií. O napájanie sa stará 1400 mAh Li-ion batéria, ktorá vydrží 220 hodín v pohotovostnom režime a 3,5 hodín telefonovania.

Vďaka obľúbenému operačnému systému Android 4.4 Kit Kat získate neobmedzený prístup k viac ako 700 000 aplikáciam z Google Play. Pre vaše dáta je k dispozícii 8 GB internej pamäte a rozšíriť si ju môžete aj o microSD slot s kapacitou až 32 GB. Bezdrôtové prepojenie je možné pomocou WiFi alebo Bluetooth 3.0.

Aj v tomto prípade máte k dispozícii DUAL SIM telefón s možnosťou využívania dvoch SIM kariet, vďaka čomu máte lepšiu kontrolu nad poplatkami za telefonovanie či internet.

Roma R2 Plus je v predaji v štyroch  farbách -  bielej, modrej, červenej a čiernej -  za odporúčanú cenu je 108 eur.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.