Tatra banka prináša jednu z najočakávanejších aplikácií

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone.

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone. Bankové služby v mobile tak môžu využívať skoro všetci používatelia smartfónov.

Prvú natívnu aplikáciu pripravila Tatra banka v roku 2010, odvtedy priebežne rozširuje využiteľnosť Internet bankingu v mobile o ďalšie funkcie a pre ďalšie operačné systémy. Už viac ako 150 000 používateľov má aktivovanú aplikáciu Tatra banka. Z nich takmer 70 % ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Klienti najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy. Mesačne spravia používatelia aplikácie Tatra banka viac ako 260 000 transakcií v celkovom objeme približne 70 miliónov EUR.

Spoznajte aplikáciu Tatra banka

„Podľa reakcií zo sociálnych sietí a rôznych fór už naši klienti na verziu pre Windows Phone netrpezlivo čakajú. Veríme, že sa im bude aplikácia Tatra banka pre Windows Phone jednoducho a komfortne používať,“ vyjadrila sa Pamela Babuščáková, vedúca oddelenia rozvoja mobilných aplikácií a webov Tatra banky.

Za bližšie spomenutie určite stojí funkcia Skener poštových poukazov a faktúr, ktorú ocení každý, kto sa viac nechce zdržiavať vypisovaním platobných príkazov. Rovnako zaujímavá je možnosť zobrať si úver na poslednú chvíľu. Non-stop predschválený spotrebný úver je dostupný 24 hodín denne a 7 dní v týždni a načerpanie prebehne okamžite. Predstavuje tak ideálne riešenie na financovanie auta, dovolenky alebo vylepšenie domácnosti. Postupne budú pribúdať ďalšie obľúbené funkcie a možnosti zatiaľ dostupné len pre Android a iOS, ako napríklad výber hotovosti z bankomatu cez mobil alebo trvalé príkazy.

Aplikácia aktuálne obsahuje všetky základné funkcie:

° prehľad účtov

° prehľad kreditných kariet

° non-stop predschválený spotrebný úver

° platba v mene EUR do všetkých SEPA krajín

° skener poštových poukazov a faktúr

° zoznam domácich/SEPA príjemcov

° prehľad platieb čakajúcich na spracovanie

° inboxové správy

° zoznam pobočiek a bankomatov

° aktuálny kurzový lístok

° používateľské demo

Stiahnuť pre Windows Phone

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.