Tatra banka prináša jednu z najočakávanejších aplikácií

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone.

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone. Bankové služby v mobile tak môžu využívať skoro všetci používatelia smartfónov.

Prvú natívnu aplikáciu pripravila Tatra banka v roku 2010, odvtedy priebežne rozširuje využiteľnosť Internet bankingu v mobile o ďalšie funkcie a pre ďalšie operačné systémy. Už viac ako 150 000 používateľov má aktivovanú aplikáciu Tatra banka. Z nich takmer 70 % ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Klienti najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy. Mesačne spravia používatelia aplikácie Tatra banka viac ako 260 000 transakcií v celkovom objeme približne 70 miliónov EUR.

Spoznajte aplikáciu Tatra banka

„Podľa reakcií zo sociálnych sietí a rôznych fór už naši klienti na verziu pre Windows Phone netrpezlivo čakajú. Veríme, že sa im bude aplikácia Tatra banka pre Windows Phone jednoducho a komfortne používať,“ vyjadrila sa Pamela Babuščáková, vedúca oddelenia rozvoja mobilných aplikácií a webov Tatra banky.

Za bližšie spomenutie určite stojí funkcia Skener poštových poukazov a faktúr, ktorú ocení každý, kto sa viac nechce zdržiavať vypisovaním platobných príkazov. Rovnako zaujímavá je možnosť zobrať si úver na poslednú chvíľu. Non-stop predschválený spotrebný úver je dostupný 24 hodín denne a 7 dní v týždni a načerpanie prebehne okamžite. Predstavuje tak ideálne riešenie na financovanie auta, dovolenky alebo vylepšenie domácnosti. Postupne budú pribúdať ďalšie obľúbené funkcie a možnosti zatiaľ dostupné len pre Android a iOS, ako napríklad výber hotovosti z bankomatu cez mobil alebo trvalé príkazy.

Aplikácia aktuálne obsahuje všetky základné funkcie:

° prehľad účtov

° prehľad kreditných kariet

° non-stop predschválený spotrebný úver

° platba v mene EUR do všetkých SEPA krajín

° skener poštových poukazov a faktúr

° zoznam domácich/SEPA príjemcov

° prehľad platieb čakajúcich na spracovanie

° inboxové správy

° zoznam pobočiek a bankomatov

° aktuálny kurzový lístok

° používateľské demo

Stiahnuť pre Windows Phone

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.