Tatra banka prináša jednu z najočakávanejších aplikácií

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone.

Aplikácia Tatra banka je dostupná už aj pre Windows Phone. Bankové služby v mobile tak môžu využívať skoro všetci používatelia smartfónov.

Prvú natívnu aplikáciu pripravila Tatra banka v roku 2010, odvtedy priebežne rozširuje využiteľnosť Internet bankingu v mobile o ďalšie funkcie a pre ďalšie operačné systémy. Už viac ako 150 000 používateľov má aktivovanú aplikáciu Tatra banka. Z nich takmer 70 % ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Klienti najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy. Mesačne spravia používatelia aplikácie Tatra banka viac ako 260 000 transakcií v celkovom objeme približne 70 miliónov EUR.

Spoznajte aplikáciu Tatra banka

„Podľa reakcií zo sociálnych sietí a rôznych fór už naši klienti na verziu pre Windows Phone netrpezlivo čakajú. Veríme, že sa im bude aplikácia Tatra banka pre Windows Phone jednoducho a komfortne používať,“ vyjadrila sa Pamela Babuščáková, vedúca oddelenia rozvoja mobilných aplikácií a webov Tatra banky.

Za bližšie spomenutie určite stojí funkcia Skener poštových poukazov a faktúr, ktorú ocení každý, kto sa viac nechce zdržiavať vypisovaním platobných príkazov. Rovnako zaujímavá je možnosť zobrať si úver na poslednú chvíľu. Non-stop predschválený spotrebný úver je dostupný 24 hodín denne a 7 dní v týždni a načerpanie prebehne okamžite. Predstavuje tak ideálne riešenie na financovanie auta, dovolenky alebo vylepšenie domácnosti. Postupne budú pribúdať ďalšie obľúbené funkcie a možnosti zatiaľ dostupné len pre Android a iOS, ako napríklad výber hotovosti z bankomatu cez mobil alebo trvalé príkazy.

Aplikácia aktuálne obsahuje všetky základné funkcie:

° prehľad účtov

° prehľad kreditných kariet

° non-stop predschválený spotrebný úver

° platba v mene EUR do všetkých SEPA krajín

° skener poštových poukazov a faktúr

° zoznam domácich/SEPA príjemcov

° prehľad platieb čakajúcich na spracovanie

° inboxové správy

° zoznam pobočiek a bankomatov

° aktuálny kurzový lístok

° používateľské demo

Stiahnuť pre Windows Phone

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí