Jacopo Poli - Grappa svetovej extratriedy v Bratislave

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho.

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe vo štvrtok 12.3.2015 o 19.00 svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho. Rodinný podnik nachádzajúci sa v blízkosti centra oblasti Barsano di Grappa, bol založený v roku 1898, ale samotná história rodiny a ich rodostrom siaha hlboko do 14teho storočia. Priamo v sídle grapperie Poli má Jacopo aj svoje múzeum grappy. V tomto múzeu je krásne zdokumentovaná cela história výroby grappy od počiatkov až dodnes. Jacopo návštevníkom tohto večera predstaví celú svoju kolekciu vrátane špičkovej grappy Sassicaia. Grappa Sassicaia patrí do výkladnej skrine každej špičkovej vinotéky alebo reštaurácie na celom svete. Netradičná degustácia bude kombinovaná s prezentáciou a ochutnávkou špičkových špecialít z oblasti Veneta a Parmy. Návštevníkom bude podávané pravé talianske "corretto". Rezervácie a bližšie info na tel. 0911 902 992 / parcafe@parcafe.sk/ Parcafe, Búdkova 39, Bratislava

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.