Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Jacopo Poli - Grappa svetovej extratriedy v Bratislave

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho.

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe vo štvrtok 12.3.2015 o 19.00 svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho. Rodinný podnik nachádzajúci sa v blízkosti centra oblasti Barsano di Grappa, bol založený v roku 1898, ale samotná história rodiny a ich rodostrom siaha hlboko do 14teho storočia. Priamo v sídle grapperie Poli má Jacopo aj svoje múzeum grappy. V tomto múzeu je krásne zdokumentovaná cela história výroby grappy od počiatkov až dodnes. Jacopo návštevníkom tohto večera predstaví celú svoju kolekciu vrátane špičkovej grappy Sassicaia. Grappa Sassicaia patrí do výkladnej skrine každej špičkovej vinotéky alebo reštaurácie na celom svete. Netradičná degustácia bude kombinovaná s prezentáciou a ochutnávkou špičkových špecialít z oblasti Veneta a Parmy. Návštevníkom bude podávané pravé talianske "corretto". Rezervácie a bližšie info na tel. 0911 902 992 / parcafe@parcafe.sk/ Parcafe, Búdkova 39, Bratislava

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.