Jacopo Poli - Grappa svetovej extratriedy v Bratislave

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho.

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe vo štvrtok 12.3.2015 o 19.00 svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho. Rodinný podnik nachádzajúci sa v blízkosti centra oblasti Barsano di Grappa, bol založený v roku 1898, ale samotná história rodiny a ich rodostrom siaha hlboko do 14teho storočia. Priamo v sídle grapperie Poli má Jacopo aj svoje múzeum grappy. V tomto múzeu je krásne zdokumentovaná cela história výroby grappy od počiatkov až dodnes. Jacopo návštevníkom tohto večera predstaví celú svoju kolekciu vrátane špičkovej grappy Sassicaia. Grappa Sassicaia patrí do výkladnej skrine každej špičkovej vinotéky alebo reštaurácie na celom svete. Netradičná degustácia bude kombinovaná s prezentáciou a ochutnávkou špičkových špecialít z oblasti Veneta a Parmy. Návštevníkom bude podávané pravé talianske "corretto". Rezervácie a bližšie info na tel. 0911 902 992 / parcafe@parcafe.sk/ Parcafe, Búdkova 39, Bratislava

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.