Jacopo Poli - Grappa svetovej extratriedy v Bratislave

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho.

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe vo štvrtok 12.3.2015 o 19.00 svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho. Rodinný podnik nachádzajúci sa v blízkosti centra oblasti Barsano di Grappa, bol založený v roku 1898, ale samotná história rodiny a ich rodostrom siaha hlboko do 14teho storočia. Priamo v sídle grapperie Poli má Jacopo aj svoje múzeum grappy. V tomto múzeu je krásne zdokumentovaná cela história výroby grappy od počiatkov až dodnes. Jacopo návštevníkom tohto večera predstaví celú svoju kolekciu vrátane špičkovej grappy Sassicaia. Grappa Sassicaia patrí do výkladnej skrine každej špičkovej vinotéky alebo reštaurácie na celom svete. Netradičná degustácia bude kombinovaná s prezentáciou a ochutnávkou špičkových špecialít z oblasti Veneta a Parmy. Návštevníkom bude podávané pravé talianske "corretto". Rezervácie a bližšie info na tel. 0911 902 992 / parcafe@parcafe.sk/ Parcafe, Búdkova 39, Bratislava

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.