Jacopo Poli - Grappa svetovej extratriedy v Bratislave

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho.

Na pozvanie svojho slovenského importéra spoločnosti Provino privíta bratislavská reštaurácia Parcafe vo štvrtok 12.3.2015 o 19.00 svetoznámeho výrobcu grappy pána Jacopa Poliho. Rodinný podnik nachádzajúci sa v blízkosti centra oblasti Barsano di Grappa, bol založený v roku 1898, ale samotná história rodiny a ich rodostrom siaha hlboko do 14teho storočia. Priamo v sídle grapperie Poli má Jacopo aj svoje múzeum grappy. V tomto múzeu je krásne zdokumentovaná cela história výroby grappy od počiatkov až dodnes. Jacopo návštevníkom tohto večera predstaví celú svoju kolekciu vrátane špičkovej grappy Sassicaia. Grappa Sassicaia patrí do výkladnej skrine každej špičkovej vinotéky alebo reštaurácie na celom svete. Netradičná degustácia bude kombinovaná s prezentáciou a ochutnávkou špičkových špecialít z oblasti Veneta a Parmy. Návštevníkom bude podávané pravé talianske "corretto". Rezervácie a bližšie info na tel. 0911 902 992 / parcafe@parcafe.sk/ Parcafe, Búdkova 39, Bratislava

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.