Cloudová bezpečnostná kamera pre domácnosti a malé kancelárie

Spoločnosť TP-LINK uvádza na slovenský trh Wi-Fi kameru TP-LINK NC200. Novinka slúži ako bezdrôtovo pripojené cloudové monitorovacie zariadenie.

Spoločnosť TP-LINK uvádza na slovenský trh Wi-Fi kameru TP-LINK NC200. Novinka slúži ako bezdrôtovo pripojené cloudové monitorovacie zariadenie, ktoré umožňuje vzdialené sledovanie priestoru z ľubovoľného mobilného zariadenia alebo počítača. Zároveň funguje ako bezdrôtový opakovač signálu pre posilnenie miestnej Wi-Fi siete.

nc200-r511_res.jpg

Sledovanie domácnosti alebo firmy odkiaľkoľvek

Sledovať obraz z kamery NC200 je možné v reálnom čase ako aj s pomocou aplikácie tpCamera pre inteligentné telefóny či tablety s operačným systémom Apple iOS alebo Android, tak aj z ľubovoľného počítača pripojeného k internetu. Typickým využitím teda bude napríklad zabezpečenie domácnosti alebo kancelárie po dobu dovolenky alebo naopak chalúp mimo sezóny.

Systém streamuje obrazové dáta bezplatne prostredníctvom internetového portálu tplinkcloud.com. Pri detekovanom pohybe dokáže e-mailom zasielať okamžité upozornenia na narušenie priestoru, aby mohol používateľ ihneď reagovať napríklad privolaním polície. Zároveň umožňuje vzdialene zaobstarať statické fotografie, ktoré môžu pomôcť pri identifikácii páchateľa. Pre lepšie rozpoznanie tváre je možné obraz až 4x priblížiť.

nc2002-r506_res.jpg

Jednoduchá inštalácia, sprevádzkovanie a správa

Kamera TP-LINK NC200 svojím prevedením a kompaktnými rozmermi umožňuje variabilnú inštaláciu – ako aj na vodorovné povrchy (napr. pracovný stôl, skriňa apod.), tak aj montáž na stenu či strop – takže jednoducho pokryje požadovaný priestor. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu odpadá nutnosť privádzať k zariadeniu kabeláž počítačovej siete. Na konfiguráciu a správu slúži uvedená aplikácia tpCamera alebo portál tplinkcloud.com. Nastavenie pripojenia do bezdrôtovej siete sa vykoná jednoducho stlačením tlačidla Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Kamera TP-Link NC200 je už k dispozícii v predajnej sieti AGEM Computers za 39,96 EUR vrátane DPH.

Viac informácii o kamere a nákupe nájdete TU.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.