Cloudová bezpečnostná kamera pre domácnosti a malé kancelárie

Spoločnosť TP-LINK uvádza na slovenský trh Wi-Fi kameru TP-LINK NC200. Novinka slúži ako bezdrôtovo pripojené cloudové monitorovacie zariadenie.

Spoločnosť TP-LINK uvádza na slovenský trh Wi-Fi kameru TP-LINK NC200. Novinka slúži ako bezdrôtovo pripojené cloudové monitorovacie zariadenie, ktoré umožňuje vzdialené sledovanie priestoru z ľubovoľného mobilného zariadenia alebo počítača. Zároveň funguje ako bezdrôtový opakovač signálu pre posilnenie miestnej Wi-Fi siete.

nc200-r511_res.jpg

Sledovanie domácnosti alebo firmy odkiaľkoľvek

Sledovať obraz z kamery NC200 je možné v reálnom čase ako aj s pomocou aplikácie tpCamera pre inteligentné telefóny či tablety s operačným systémom Apple iOS alebo Android, tak aj z ľubovoľného počítača pripojeného k internetu. Typickým využitím teda bude napríklad zabezpečenie domácnosti alebo kancelárie po dobu dovolenky alebo naopak chalúp mimo sezóny.

Systém streamuje obrazové dáta bezplatne prostredníctvom internetového portálu tplinkcloud.com. Pri detekovanom pohybe dokáže e-mailom zasielať okamžité upozornenia na narušenie priestoru, aby mohol používateľ ihneď reagovať napríklad privolaním polície. Zároveň umožňuje vzdialene zaobstarať statické fotografie, ktoré môžu pomôcť pri identifikácii páchateľa. Pre lepšie rozpoznanie tváre je možné obraz až 4x priblížiť.

nc2002-r506_res.jpg

Jednoduchá inštalácia, sprevádzkovanie a správa

Kamera TP-LINK NC200 svojím prevedením a kompaktnými rozmermi umožňuje variabilnú inštaláciu – ako aj na vodorovné povrchy (napr. pracovný stôl, skriňa apod.), tak aj montáž na stenu či strop – takže jednoducho pokryje požadovaný priestor. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu odpadá nutnosť privádzať k zariadeniu kabeláž počítačovej siete. Na konfiguráciu a správu slúži uvedená aplikácia tpCamera alebo portál tplinkcloud.com. Nastavenie pripojenia do bezdrôtovej siete sa vykoná jednoducho stlačením tlačidla Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Kamera TP-Link NC200 je už k dispozícii v predajnej sieti AGEM Computers za 39,96 EUR vrátane DPH.

Viac informácii o kamere a nákupe nájdete TU.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.