Získejte svůj styl s exotickými tóny parfémů Azzaro

Zakladatelem značky Azzaro, kterou si dnes představíme, byl francouzsko – italský módní návrhář Lorise Azzara. Jeho vůně dnes nesou charakteristiku vůní svádění a radosti ze života.

Zakladatelem značky Azzaro, kterou si dnes představíme, byl francouzsko – italský módní návrhář Lorise Azzara. Jeho vůně dnes nesou charakteristiku vůní svádění a radosti ze života, cesta k tomu všemu však byla dlouhá, nicméně povězme si už jen o vrcholu tohoto návrháře.

V šedesátých letech minulého století se Azzaro pyšnil sice úspěchem v módě, výroba parfému jej však napadla až později. Ten první byl představen v roce 1975, a možná právě díky již opěvovanému jménu této značky v rámci oděvů, neměl ani první parfém Azzaro problém s reklamou a cestou na odbyt.

Byla to vůně pro ženy, dřevitá a cypřišová a o tři roky později následovaná i prvním pánským parfémem, který spadal do skupiny vůně kapradí. Postupem času si společnost udělala jméno i díky oněm vůním, které se začaly množit a ingrediencím, které se začaly kombinovat. Tyto vůně jsou typické středomořským stylem života, zároveň i luxusem, šmrncem, asertivitou, sváděním a chutí do života.

1-r469_res.jpg

Azzaro Now Woman – toaletní voda 80 ml je například hravá už svým obalem. Tento dámský parfém, který má i mužskou verzi, je v případě té ženské složen z bergamotu, z okouzlujícího bílého čaje, mučenky, aldehydů, exotické tahitské gardénie, jasmínu, růžového dřeva, z ambry a pižma.

2-r819_res.jpgPánská verze pak obsahuje silný kardamom, který si v podobě bobulí možná dáváte do kávy nebo do svařeného vína, dále růžový oxid, bílou kůži, lišejník, fialku, čaj, ambru, zelené tóny, a dokonce vyplavené dřevo. Vůně má být určená pro mladé lidi s dospělým smýšlením a dětským duchem. Pro ty, kteří prožívají první lásky, a zároveň dobrodružství. Parfém je spojením ohně a ledu, manifestem svádění, mužností, kterou jste nečekali.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.