Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

Získejte svůj styl s exotickými tóny parfémů Azzaro

Zakladatelem značky Azzaro, kterou si dnes představíme, byl francouzsko – italský módní návrhář Lorise Azzara. Jeho vůně dnes nesou charakteristiku vůní svádění a radosti ze života.

Zakladatelem značky Azzaro, kterou si dnes představíme, byl francouzsko – italský módní návrhář Lorise Azzara. Jeho vůně dnes nesou charakteristiku vůní svádění a radosti ze života, cesta k tomu všemu však byla dlouhá, nicméně povězme si už jen o vrcholu tohoto návrháře.

V šedesátých letech minulého století se Azzaro pyšnil sice úspěchem v módě, výroba parfému jej však napadla až později. Ten první byl představen v roce 1975, a možná právě díky již opěvovanému jménu této značky v rámci oděvů, neměl ani první parfém Azzaro problém s reklamou a cestou na odbyt.

Byla to vůně pro ženy, dřevitá a cypřišová a o tři roky později následovaná i prvním pánským parfémem, který spadal do skupiny vůně kapradí. Postupem času si společnost udělala jméno i díky oněm vůním, které se začaly množit a ingrediencím, které se začaly kombinovat. Tyto vůně jsou typické středomořským stylem života, zároveň i luxusem, šmrncem, asertivitou, sváděním a chutí do života.

1-r469_res.jpg

Azzaro Now Woman – toaletní voda 80 ml je například hravá už svým obalem. Tento dámský parfém, který má i mužskou verzi, je v případě té ženské složen z bergamotu, z okouzlujícího bílého čaje, mučenky, aldehydů, exotické tahitské gardénie, jasmínu, růžového dřeva, z ambry a pižma.

2-r819_res.jpgPánská verze pak obsahuje silný kardamom, který si v podobě bobulí možná dáváte do kávy nebo do svařeného vína, dále růžový oxid, bílou kůži, lišejník, fialku, čaj, ambru, zelené tóny, a dokonce vyplavené dřevo. Vůně má být určená pro mladé lidi s dospělým smýšlením a dětským duchem. Pro ty, kteří prožívají první lásky, a zároveň dobrodružství. Parfém je spojením ohně a ledu, manifestem svádění, mužností, kterou jste nečekali.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.