Nakupujte na Vianoce v Poluse, odnesiete si darček naviac!

Máš už nakúpené darčeky?“ V týchto dňoch je to druhá najčastejšia otázka hneď po: „Ako sa máš?“ Ak sa stále neviete rozhodnúť,čím spraviť radosť,príďte nakupovať do Polusu,a spravíme radosť aj vám.

„Máš už nakúpené darčeky?“ V týchto dňoch je to druhá najčastejšia otázka hneď po: „Ako sa máš?“ Ak sa stále neviete rozhodnúť, komu a čím spraviť radosť, príďte nakupovať do Polusu, a spravíme radosť aj vám – 20-eurovou nákupnou poukážkou.

Odneste si z Polusu darček navyše!pf2-r342_res.jpeg

Od 7.12. do 20.12. pokračujú v Poluse s nákupnou akciou. Tentokrát  to bude nákupná akcia Dni splnených želaní. Práve teraz máte príležitosť spojiť príjemné s užitočným a zbierať počas predvianočných nákupov pečiatky, ktoré vám zabezpečia 20-eurovú nákupnú poukážku, za ktorú môžete kúpiť napríklad ďalší darček pod stromček, či už pre blízkych, kamarátov alebo aj pre seba J.

Dni splnených želaní vám zabezpečia bezstresový a komfortný nákup pod jednou strechou. Stačí sa vybrať do Polusu a určite tam nájdete, čo hľadáte. Parfum pre vašu lásku? Knihu pre otca? Tortovú formu pre starú mamu? Počítačovú hru pre brata?  Máme dosť „hračiek“ pre každé hobby i vekovú kategóriu.  brloh2-r750_res.jpeg

Dni splnených želaní budú prebiehať v predajniach: Albi, Brloh, Dráčik, Fann parfumérie,  Yves Rocher, Marionnaud, Mp3.sk, Panta Rhei, Paul Frank, Super ZOO a Tescoma .  Ak sa chcete zapojiť do akcie a zbierať pečiatky, nezabudnite si odkladať nákupné bločky!fann-r481_res.jpeg

Za každých 5 eur hodnoty nákupu vo vybraných predajniach v Poluse získate jednu pečiatku. Nazbierajte 15 pečiatok a dostanete ako darček nákupnú poukážku Polus v hodnote 20 eur, ktorú môžete využiť pri svojich ďalších nákupoch v Poluse.

Dni splnených  želaní vám prináša Polus City Center v rámci série tematických nákupných dní. Je to symbolické poďakovanie za priazeň a vernosť zákazníkov, ktorým prvé nákupné centrum na Slovensku spríjemňuje nielen nákupy, ale aj voľný čas nespočetným množstvom akcií a projektov určeným pre celú rodinu. Sme spolu s Polusom už 15 rokov!dracik-r866_res.jpeg

Pečiatky môžete zbierať vo vybraných predajniach do 17. 1. 2016 a vyplnenú kartičku vám na Infopulte vymenia do 31. 1. 2016.

Na čo sa môžete tešiť nabudúce?

Dni dobrého jedlaDni pánskeho štýlu robili radosť zákazníkom Polusu v uplynulých týždňoch, a len čo sa skončí akcia Dni splnených želaní, na svoje si prídu milovníčky módnych trendov počas Dní dámskej módy. Tie sa uskutočnia v Poluse od 21. 12 do 17. 1. 2016. Nakúpte  módne kúsky v predajniach: Desigual, Favab, G-Star Raw, Jasmine, Kara, Lindex, Magenta, Mango, Max Original Leather, Orsay, Promod, Sugarbird,  a získajte 20-eurovú nákupnú poukážku.tescoma-r326_res.jpeg

Kompletný zoznam predajní zapojených do akcie a presné podmienky nájdete na www.polus.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.