Nakupujte na Vianoce v Poluse, odnesiete si darček naviac!

Máš už nakúpené darčeky?“ V týchto dňoch je to druhá najčastejšia otázka hneď po: „Ako sa máš?“ Ak sa stále neviete rozhodnúť,čím spraviť radosť,príďte nakupovať do Polusu,a spravíme radosť aj vám.

„Máš už nakúpené darčeky?“ V týchto dňoch je to druhá najčastejšia otázka hneď po: „Ako sa máš?“ Ak sa stále neviete rozhodnúť, komu a čím spraviť radosť, príďte nakupovať do Polusu, a spravíme radosť aj vám – 20-eurovou nákupnou poukážkou.

Odneste si z Polusu darček navyše!pf2-r342_res.jpeg

Od 7.12. do 20.12. pokračujú v Poluse s nákupnou akciou. Tentokrát  to bude nákupná akcia Dni splnených želaní. Práve teraz máte príležitosť spojiť príjemné s užitočným a zbierať počas predvianočných nákupov pečiatky, ktoré vám zabezpečia 20-eurovú nákupnú poukážku, za ktorú môžete kúpiť napríklad ďalší darček pod stromček, či už pre blízkych, kamarátov alebo aj pre seba J.

Dni splnených želaní vám zabezpečia bezstresový a komfortný nákup pod jednou strechou. Stačí sa vybrať do Polusu a určite tam nájdete, čo hľadáte. Parfum pre vašu lásku? Knihu pre otca? Tortovú formu pre starú mamu? Počítačovú hru pre brata?  Máme dosť „hračiek“ pre každé hobby i vekovú kategóriu.  brloh2-r750_res.jpeg

Dni splnených želaní budú prebiehať v predajniach: Albi, Brloh, Dráčik, Fann parfumérie,  Yves Rocher, Marionnaud, Mp3.sk, Panta Rhei, Paul Frank, Super ZOO a Tescoma .  Ak sa chcete zapojiť do akcie a zbierať pečiatky, nezabudnite si odkladať nákupné bločky!fann-r481_res.jpeg

Za každých 5 eur hodnoty nákupu vo vybraných predajniach v Poluse získate jednu pečiatku. Nazbierajte 15 pečiatok a dostanete ako darček nákupnú poukážku Polus v hodnote 20 eur, ktorú môžete využiť pri svojich ďalších nákupoch v Poluse.

Dni splnených  želaní vám prináša Polus City Center v rámci série tematických nákupných dní. Je to symbolické poďakovanie za priazeň a vernosť zákazníkov, ktorým prvé nákupné centrum na Slovensku spríjemňuje nielen nákupy, ale aj voľný čas nespočetným množstvom akcií a projektov určeným pre celú rodinu. Sme spolu s Polusom už 15 rokov!dracik-r866_res.jpeg

Pečiatky môžete zbierať vo vybraných predajniach do 17. 1. 2016 a vyplnenú kartičku vám na Infopulte vymenia do 31. 1. 2016.

Na čo sa môžete tešiť nabudúce?

Dni dobrého jedlaDni pánskeho štýlu robili radosť zákazníkom Polusu v uplynulých týždňoch, a len čo sa skončí akcia Dni splnených želaní, na svoje si prídu milovníčky módnych trendov počas Dní dámskej módy. Tie sa uskutočnia v Poluse od 21. 12 do 17. 1. 2016. Nakúpte  módne kúsky v predajniach: Desigual, Favab, G-Star Raw, Jasmine, Kara, Lindex, Magenta, Mango, Max Original Leather, Orsay, Promod, Sugarbird,  a získajte 20-eurovú nákupnú poukážku.tescoma-r326_res.jpeg

Kompletný zoznam predajní zapojených do akcie a presné podmienky nájdete na www.polus.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.