Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Premeňte svoju prevádzku na športovú arénu

Televízia s kvalitným programom je v podnikoch zaručeným lákadlom návštevníkov.

Televízia s kvalitným programom je v podnikoch zaručeným lákadlom návštevníkov. Okrem toho pomôže spríjemniť čakanie zákazníkov v čakárňach či na recepciách a vynikajúco sa hodí aj do fitness centra.

Hľadáte spôsob, ako prilákať návštevníkov do vášho podniku a zvýšiť tržby? Zaručeným spôsobom je televízia s kvalitným programom. Ako prvý operátor na Slovensku ponúka televíziu určenú špeciálne na komerčné účely operátor Telekom. Magio Televízia Biznis má v ponuke až 40 kvalitných kanálov s vysporiadanými licenčnými právami.

Magio Televízia Biznis sa tak líši od bežne predávaných televíznych balíkov tým, že zahŕňa povolenie vysielateľa a umožňuje legálne použitie v komerčných a verejných priestoroch - môžete ju tak bez obáv využiť práve vo vašom podniku.

Exkluzívne športové zápasy aj vo vašom podniku

Magio Televízia Biznis vám a vašim návštevníkom ponúka množstvo programov s exkluzívnym športovým obsahom, ktorý ocenia najmä fanúšikovia futbalu. Živé prenosy z anglickej Premier League, španielskej La Ligy alebo prestížne súboje o postup v Lige majstrov UEFA sú tradičnými ťahákmi v ponuke staníc Digi Sport, ktoré v premiére odvysielajú až 30 priamych prenosov týždenne.

Návštevníkov môžete zaujať aj množstvom hudobných alebo dokumentárnych kanálov. V programovej ponuke nechýba bohatý balík slovenských kanálov v najvyššom HD rozlíšení ako aj TV Ťuki pre tých najmenších.

Samozrejmosťou sú aj kvalitné spravodajské programy (TA3, ČT 24, France 24, Deutsche Welle), ktoré patria k povinnej výbave takmer každej firmy.

V základe až tri Magio Boxy

Nová služba je dostupná cez klasickú IPTV ako aj satelitnú technológiu už za 25 € s DPH pri 24-mesačnej viazanosti. Navyše, ku každej aktivovanej službe si zákazník môže objednať až tri Magio Boxy.

Magio Televíziu Biznis je možné objednať vo všetkých pobočkách Telekomu alebo na bezplatnej Zákazníckej linke 0800 123 500.

Viac informácií nájdete na www.telekom.sk/biznis/magio-tv-biznis.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line