Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Vízia Európskej únie, súčasnosť a budúcnosť

Súčasť série podujatí v rámci Predsedníctva Slovenskej republiky v Rade Európskej únie na Ekonomickej univerzite v Bratislave.

V spoločenskej miestnosti Ekonomickej univerzity v Bratislave sa 5. októbra 2016 pod záštitou predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica uskutočnilo podujatie spojené s diskusiou, ako súčasť série podujatí v rámci Predsedníctva Slovenskej republiky v Rade Európskej únie (1.7.2016 – 31.12.2016), s názvom „Vízia Európskej únie, súčasnosť a budúcnosť (náčrt možných ciest)“. Podujatie otvoril prof. Ing. Ferdinand Daňo, PhD., rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Prednáška prof. Ing. Petra Staněka, CSc., reprezentujúceho Ústav ekonómie a manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave bola zameraná na multidimenzionálnu víziu Európskej únie na budúcich 15 rokov z pohľadu aktuálnych zmien v zmysle geopolitického a geoekonomického vývoja, technologického pokroku, sociálno-ekonomického vývoja či klimatických zmien a nadväzovala na výskum realizovaný pod vedením prof. Ing. Petra Staněka, CSc., v procese prípravy publikácie Európska únia na križovatke - postrehy a inšpirujúce riešenia, ktorá vyšla v septembri 2016.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku