Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Hostia z nemeckého ministerstva zahraničných vecí

Rektor EU v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko, vedenú Michaelom Rothom. Štátny minister pre Európu sa zaujímal o bilaterálnu spoluprácu s nemeckými univerzitami. EU v Bratislave má uzatvorených takmer 40 zmlúv v rôznych programových schémach, okrem iného aj zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou Martina Luthera v Halle-Wittenbergu v oblasti finančného manažmentu. Tento dvojitý diplom patrí na Slovensku vo svojej kategórii medzi najstaršie realizované študijné programy. Štátny minister následne vystúpil s prednáškou Deutschlands Europapolitik – aktuelle Schwerpunkte und Bewährungsproben.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku