Štvrtok, 22. august, 2019 | Meniny má Tichomír

Hostia z nemeckého ministerstva zahraničných vecí

Rektor EU v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko, vedenú Michaelom Rothom. Štátny minister pre Európu sa zaujímal o bilaterálnu spoluprácu s nemeckými univerzitami. EU v Bratislave má uzatvorených takmer 40 zmlúv v rôznych programových schémach, okrem iného aj zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou Martina Luthera v Halle-Wittenbergu v oblasti finančného manažmentu. Tento dvojitý diplom patrí na Slovensku vo svojej kategórii medzi najstaršie realizované študijné programy. Štátny minister následne vystúpil s prednáškou Deutschlands Europapolitik – aktuelle Schwerpunkte und Bewährungsproben.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf Insulation