Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Hostia z nemeckého ministerstva zahraničných vecí

Rektor EU v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko, vedenú Michaelom Rothom. Štátny minister pre Európu sa zaujímal o bilaterálnu spoluprácu s nemeckými univerzitami. EU v Bratislave má uzatvorených takmer 40 zmlúv v rôznych programových schémach, okrem iného aj zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou Martina Luthera v Halle-Wittenbergu v oblasti finančného manažmentu. Tento dvojitý diplom patrí na Slovensku vo svojej kategórii medzi najstaršie realizované študijné programy. Štátny minister následne vystúpil s prednáškou Deutschlands Europapolitik – aktuelle Schwerpunkte und Bewährungsproben.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.