Piatok, 19. apríl , 2019

Hostia z nemeckého ministerstva zahraničných vecí

Rektor EU v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko, vedenú Michaelom Rothom. Štátny minister pre Európu sa zaujímal o bilaterálnu spoluprácu s nemeckými univerzitami. EU v Bratislave má uzatvorených takmer 40 zmlúv v rôznych programových schémach, okrem iného aj zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou Martina Luthera v Halle-Wittenbergu v oblasti finančného manažmentu. Tento dvojitý diplom patrí na Slovensku vo svojej kategórii medzi najstaršie realizované študijné programy. Štátny minister následne vystúpil s prednáškou Deutschlands Europapolitik – aktuelle Schwerpunkte und Bewährungsproben.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.