Utorok, 18. február, 2020 | Meniny má Jaromír

Hostia z nemeckého ministerstva zahraničných vecí

Rektor EU v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave prijal 10. októbra 2016 delegáciu Ministerstva zahraničných vecí Spolkovej republiky Nemecko, vedenú Michaelom Rothom. Štátny minister pre Európu sa zaujímal o bilaterálnu spoluprácu s nemeckými univerzitami. EU v Bratislave má uzatvorených takmer 40 zmlúv v rôznych programových schémach, okrem iného aj zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou Martina Luthera v Halle-Wittenbergu v oblasti finančného manažmentu. Tento dvojitý diplom patrí na Slovensku vo svojej kategórii medzi najstaršie realizované študijné programy. Štátny minister následne vystúpil s prednáškou Deutschlands Europapolitik – aktuelle Schwerpunkte und Bewährungsproben.

Hollého 6 – reprezentatívne kancelárie v centre Žiliny

Lokalita na Hollého ulici, patrí k tým najlepším v Žiline.

Ako si prepojiť auto so smartfónom?

Volkswagen pripravil ďalšie video pre svojich fanúšikov, ale niektoré informácie sú užitočné pre každého.

Kto bude ďalší? Hľadajte s nami Učiteľa Slovenska

Záleží vám na našom školstve a poznáte výnimočného učiteľa? Dajte o ňom vedieť!