Podpis memoranda o spolupráci s Úradom podpredsedu vlády SR

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini a rektori UK, STU a EUBA podpísali Memorandum o spolupráci.

Dňa 9. 2. 2017 podpísali podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pelegrini, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, rektor Univerzity Komenského v Bratislave Karol Mičieta a rektor Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Robert Redhammer memorandum o spolupráci medzi Úradom podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu a uvedenými univerzitami.

Memorandom sa začína spolupráca medzi orgánmi štátnej správy a akademickou obcou v snahe realizovať spoločné programy a projekty a zvyšovať efektívnosť výskumu s cieľom dosahovať stabilný a udržateľný rozvoj slovenskej spoločnosti v systéme vzdelávania. Spolupráca je vymedzená do troch základných oblastí – oblasť kohéznej politiky EÚ, oblasť informačných a komunikačných technológií v súlade s koncepciami inteligentného priemyslu Industry 4.0 a potrebami EÚ a oblasť výskumu verejnej správy.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana