Podpis memoranda o spolupráci s Úradom podpredsedu vlády SR

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini a rektori UK, STU a EUBA podpísali Memorandum o spolupráci.

Dňa 9. 2. 2017 podpísali podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pelegrini, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, rektor Univerzity Komenského v Bratislave Karol Mičieta a rektor Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Robert Redhammer memorandum o spolupráci medzi Úradom podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu a uvedenými univerzitami.

Memorandom sa začína spolupráca medzi orgánmi štátnej správy a akademickou obcou v snahe realizovať spoločné programy a projekty a zvyšovať efektívnosť výskumu s cieľom dosahovať stabilný a udržateľný rozvoj slovenskej spoločnosti v systéme vzdelávania. Spolupráca je vymedzená do troch základných oblastí – oblasť kohéznej politiky EÚ, oblasť informačných a komunikačných technológií v súlade s koncepciami inteligentného priemyslu Industry 4.0 a potrebami EÚ a oblasť výskumu verejnej správy.

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.