Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Podpis memoranda o spolupráci s Úradom podpredsedu vlády SR

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini a rektori UK, STU a EUBA podpísali Memorandum o spolupráci.

Dňa 9. 2. 2017 podpísali podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pelegrini, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, rektor Univerzity Komenského v Bratislave Karol Mičieta a rektor Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Robert Redhammer memorandum o spolupráci medzi Úradom podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu a uvedenými univerzitami.

Memorandom sa začína spolupráca medzi orgánmi štátnej správy a akademickou obcou v snahe realizovať spoločné programy a projekty a zvyšovať efektívnosť výskumu s cieľom dosahovať stabilný a udržateľný rozvoj slovenskej spoločnosti v systéme vzdelávania. Spolupráca je vymedzená do troch základných oblastí – oblasť kohéznej politiky EÚ, oblasť informačných a komunikačných technológií v súlade s koncepciami inteligentného priemyslu Industry 4.0 a potrebami EÚ a oblasť výskumu verejnej správy.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.