Nedeľa, 13. jún, 2021 | Meniny má AntonKrížovkyKrížovky

Podpis memoranda o spolupráci s Úradom podpredsedu vlády SR

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini a rektori UK, STU a EUBA podpísali Memorandum o spolupráci.

Dňa 9. 2. 2017 podpísali podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pelegrini, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, rektor Univerzity Komenského v Bratislave Karol Mičieta a rektor Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Robert Redhammer memorandum o spolupráci medzi Úradom podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu a uvedenými univerzitami.

Memorandom sa začína spolupráca medzi orgánmi štátnej správy a akademickou obcou v snahe realizovať spoločné programy a projekty a zvyšovať efektívnosť výskumu s cieľom dosahovať stabilný a udržateľný rozvoj slovenskej spoločnosti v systéme vzdelávania. Spolupráca je vymedzená do troch základných oblastí – oblasť kohéznej politiky EÚ, oblasť informačných a komunikačných technológií v súlade s koncepciami inteligentného priemyslu Industry 4.0 a potrebami EÚ a oblasť výskumu verejnej správy.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zbavte vašu pečeň nežiadúcich látok, detoxikujte a regenerujte ju!

2 h

Nepoznaná minulosť Trnavského, Račianskeho a Suchého mýta.

11. jún

O ktoré destinácie je najväčší záujem? Plánovanie dovolenky uľahčia naše tipy.

11. jún