Podpis memoranda o spolupráci s Úradom podpredsedu vlády SR

Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini a rektori UK, STU a EUBA podpísali Memorandum o spolupráci.

Dňa 9. 2. 2017 podpísali podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pelegrini, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Ferdinand Daňo, rektor Univerzity Komenského v Bratislave Karol Mičieta a rektor Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Robert Redhammer memorandum o spolupráci medzi Úradom podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu a uvedenými univerzitami.

Memorandom sa začína spolupráca medzi orgánmi štátnej správy a akademickou obcou v snahe realizovať spoločné programy a projekty a zvyšovať efektívnosť výskumu s cieľom dosahovať stabilný a udržateľný rozvoj slovenskej spoločnosti v systéme vzdelávania. Spolupráca je vymedzená do troch základných oblastí – oblasť kohéznej politiky EÚ, oblasť informačných a komunikačných technológií v súlade s koncepciami inteligentného priemyslu Industry 4.0 a potrebami EÚ a oblasť výskumu verejnej správy.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.