SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017

Mäsovýroba Gašparík získala za kačaciu paštétu ocenenie najlepší exponát veľtrhu „Cena Danubius Gastro 2017„

Tradičná trnavská spoločnosť Róbert Gašparík - Mäsovýroba si pripísala ďalšie ocenenie. Po minuloročnom obdržaní certifikátu kvality Slovak Gold za produkty nadštandardnej kvality ocenili firmu aj na najväčšom gastronomickom veľtrhu na Slovensku Danubius Gastro.

diplom - „cena danubius gastro 2017„

V poradí 24. ročník veľtrhu Danubius Gastro v bratislavskej Inchebe predstavil na konci januára 2017 takmer 400 vystavovateľov v oblasti gastronómie, potravinárstva, technológií a vybavenia do hotelov, reštaurácií a kaviarní. Veľtrh sprostredkoval odbornej aj laickej verejnosti nové potraviny z celého sveta, ale aj kuchárske, pekárske, cukrárske, barmanské a baristické exhibície a súťaže.

Danubius Gastro sa za 24 rokov fungovania vyprofiloval na rozhodujúce podujatie vo svojom segmente nielen v domácom prostredí, ale aj v stredoeurópskom regióne.

„Účasť našej spoločnosti na veľtrhu hodnotíme veľmi pozitívne. Prezentovali sme naše vlastné výrobky  širokej verejnosti z radov odborníkov aj bežných návštevníkov. Môžem zhodnotiť, že sa stretli s úspechom a pozitívnym ohlasom u stálych zákazníkov, ale aj u tých, ktorí ich ešte nepoznali,“ konštatuje obchodný zástupca spoločnosti Branislav Rusov.

Okrem poskytnutia priestoru pre odborné diskusie, stretnutia na obchodnej úrovni, ochutnávok a prezentácie produktov vyhlasujú organizátori Danubius Gastro aj ocenenia pre vybraných vystavovateľov.

V tvrdej konkurencii sa presadila aj trnavská spoločnosť Róbert Gašparík - Mäsovýroba . Zo 48 prihlásených exponátov, odborná komisia zložená z odborníkov z oblasti gastronómie, potravinárstva a obchodu vyhodnotila 10 najkvalitnejších exponátov veľtrhu.  Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba získala za vystavovaný výrobok Kačacia paštéta cenu Danubius Gastro 2017 ako najlepší exponát veľtrhu. Ocenenie udelili za „paštétu vyrábanú podľa tradičnej receptúry jemnej konzistencie, výborne roztierateľnej s výraznou vôňou a chuťou po kačacej pečienke“.

gašparík kačacia paštéta

„Veľmi nás teší názor odborníkov, s ktorým sa navyše počas konania veľtrhu stotožňovali aj samotní návštevníci. Z ohlasov počas ochutnávok sme často počuli, že naše výrobky zo sortimentu Domáce dobroty im pripomínajú ‘staré-dobré’ chute, s akými sa už dlho nestretli. Je to pre našu spoločnosť veľké ocenenie, pretože dbáme na zachovávaní pôvodných receptúr a chutí,“ pripomenul B. Rusov.

Veľtrh Danubius Gastro je po odbornej stránke na slovensku vrcholným podujatím. Zúčastňujú sa ho vrcholní predstavitelia slovenského potravínárskeho priemyslu, a preto má ocenenie z tohto veľtrhu pre trnavskú spoločnosť veľkú váhu.

Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba od roku 2006 vyrába mäsové a údené výrobky v zrekonštruovaných priestoroch, ktoré spĺňajú prísne hygienické a technologické požiadavky a zodpovedajú požiadavkám najvyššej kvality. Odmenou za stabilnú kvalitu výrobkov a poctivosť voči svojim zákazníkom je pre trnavskú firmu udelenie certifikátu Nadácie Slovak Gold za produkty nadštandardnej kvality.

Viac o nás sa dozviete na našej stránke www.gasparikmasovyroba.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  2. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  3. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  4. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  5. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  6. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta
  7. Aké výsledky prinášajú investície do modernizácie laboratórií?
  8. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  1. V Polkanovej zasadili dobrovoľníci les budúcnosti
  2. Drevo v lese nie je dôkaz viny:Inšpekcia dala LESOM SR za pravdu
  3. Recept proti inflácii: investície do podnikových dlhopisov
  4. Skupina UCED expanduje v Česku aj v strednej Európe
  5. Do čoho sa oplatí investovať: zateplenie, čerpadlo či okná?
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  7. Musí veda odpovedať na všetky naše otázky?
  8. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu
  1. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu 18 185
  2. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 9 893
  3. Do čoho sa oplatí investovať: zateplenie, čerpadlo či okná? 4 810
  4. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 3 811
  5. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým 3 674
  6. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest 2 435
  7. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta 2 050
  8. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 1 829
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Projekt už prekročil dôležitý míľnik – celkovo už bolo vysadených viac ako 670 tisíc stromčekov.


5 h

Štátny dozor neidentifikoval žiadne porušenie legislatívy.


10 h

UCED oslavuje 10 rokov rastu a je úspešným hráčom na trhu.


INZERCIA 23. apr

Na riešenia Norberta Schillinga sa spoliehajú nemocnice, banky i výrobné závody.


INZERCIA 22. apr
SkryťZatvoriť reklamu