Ďalší projekt Horizont 2020 "eMobilita" na EU v Bratislave

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinand Daňo, navštívil v dňoch 9. a 10. 3. 2017 hlavné mesto Bulharska - Sofiu.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinand Daňo, navštívil v dňoch 9. a 10. 3. 2017 hlavné mesto Bulharska - Sofiu. Dôvodom návštevy bola účasť na "kick-off meetingu" k projektu H2020 eMobilita, na ktorom participuje kolektív riešiteľov Obchodnej fakulty v spolupráci s University of National and World Economy v Sofii (UNWE), s univerzitou Degli Studi Roma Tre v Ríme (UNIROMA3), Aristotelio Panepistimio v Tesalonikách (AUTH), Slovenskou asociáciou pre elektromobilitu (SEVA), s Industrialen Klaster Elektromobiliy v Sofii (EVIC) a s Finance and Banking, Associazione per lo Sviluppo Organizzativo e delle Risorse Umane v Ríme (Effebi).

Pri tej príležitosti sa zúčastnil aj pracovného stretnutia s rektorom UNWE - prof. Statty Stattevom, počas ktorého prerokovali možnosti rozvoja spolupráce oboch univerzít. Prodekan Obchodnej fakulty - Peter Drábik a ďalší členovia riešiteľského kolektívu projektu H2020 - Paulína Krnáčová a Róbert Rehák, diskutovali s dekanom Fakulty manažmentu UNWE - prof. Simeonom Želevom a hlavným sekretárom dištančného štúdia na UNWE - prof. Christom Katrandžievom. V závere pracovnej cesty prijal riešiteľov projektu na pôde veľvyslanectva SR v Bulharsku veľvyslanec SR - J.E. Marián Jakubócy.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.