Ďalší projekt Horizont 2020 "eMobilita" na EU v Bratislave

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinand Daňo, navštívil v dňoch 9. a 10. 3. 2017 hlavné mesto Bulharska - Sofiu.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinand Daňo, navštívil v dňoch 9. a 10. 3. 2017 hlavné mesto Bulharska - Sofiu. Dôvodom návštevy bola účasť na "kick-off meetingu" k projektu H2020 eMobilita, na ktorom participuje kolektív riešiteľov Obchodnej fakulty v spolupráci s University of National and World Economy v Sofii (UNWE), s univerzitou Degli Studi Roma Tre v Ríme (UNIROMA3), Aristotelio Panepistimio v Tesalonikách (AUTH), Slovenskou asociáciou pre elektromobilitu (SEVA), s Industrialen Klaster Elektromobiliy v Sofii (EVIC) a s Finance and Banking, Associazione per lo Sviluppo Organizzativo e delle Risorse Umane v Ríme (Effebi).

Pri tej príležitosti sa zúčastnil aj pracovného stretnutia s rektorom UNWE - prof. Statty Stattevom, počas ktorého prerokovali možnosti rozvoja spolupráce oboch univerzít. Prodekan Obchodnej fakulty - Peter Drábik a ďalší členovia riešiteľského kolektívu projektu H2020 - Paulína Krnáčová a Róbert Rehák, diskutovali s dekanom Fakulty manažmentu UNWE - prof. Simeonom Želevom a hlavným sekretárom dištančného štúdia na UNWE - prof. Christom Katrandžievom. V závere pracovnej cesty prijal riešiteľov projektu na pôde veľvyslanectva SR v Bulharsku veľvyslanec SR - J.E. Marián Jakubócy.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut