Ďalší projekt Horizont 2020 "eMobilita" na EU v Bratislave

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinand Daňo, navštívil v dňoch 9. a 10. 3. 2017 hlavné mesto Bulharska - Sofiu.

Rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave, Ferdinand Daňo, navštívil v dňoch 9. a 10. 3. 2017 hlavné mesto Bulharska - Sofiu. Dôvodom návštevy bola účasť na "kick-off meetingu" k projektu H2020 eMobilita, na ktorom participuje kolektív riešiteľov Obchodnej fakulty v spolupráci s University of National and World Economy v Sofii (UNWE), s univerzitou Degli Studi Roma Tre v Ríme (UNIROMA3), Aristotelio Panepistimio v Tesalonikách (AUTH), Slovenskou asociáciou pre elektromobilitu (SEVA), s Industrialen Klaster Elektromobiliy v Sofii (EVIC) a s Finance and Banking, Associazione per lo Sviluppo Organizzativo e delle Risorse Umane v Ríme (Effebi).

Pri tej príležitosti sa zúčastnil aj pracovného stretnutia s rektorom UNWE - prof. Statty Stattevom, počas ktorého prerokovali možnosti rozvoja spolupráce oboch univerzít. Prodekan Obchodnej fakulty - Peter Drábik a ďalší členovia riešiteľského kolektívu projektu H2020 - Paulína Krnáčová a Róbert Rehák, diskutovali s dekanom Fakulty manažmentu UNWE - prof. Simeonom Želevom a hlavným sekretárom dištančného štúdia na UNWE - prof. Christom Katrandžievom. V závere pracovnej cesty prijal riešiteľov projektu na pôde veľvyslanectva SR v Bulharsku veľvyslanec SR - J.E. Marián Jakubócy.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.