Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Prednáška holandského veľvyslanca na EU v Bratislave

Dňa 21. 3. 2017 bol hosťom predmetu Diplomacia v praxi veľvyslanec Holandského kráľovstva v SR, J.E. Richard van Rijssen.

Dňa 21. marca 2017 bol hosťom predmetu Diplomacia v praxi mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Holandského kráľovstva v Slovenskej republike, J.E. Richard van Rijssen. EU v Bratislave má dlhoročnú akademickú spoluprácu s viacerými univerzitami v Holandsku, o ktorej hosťa informovali Boris Mattoš, prorektor pre medzinárodné vzťahy a Jana Blštáková, prodekanka pre zahraničné vzťahy FPM. Práve na túto fakultu zamieria v prvý aprílový týždeň študenti z univerzity vo Windesheime a posilnia tak mobilitnú výmenu učiteľov a zamestnancov v rámci 4.ročníka Medzinárodného týždňa.

Veľvyslanec van Rijssen ocenil úvodnú prezentáciu študentského tímu zameranú na základné informácie o politickom systéme a hospodárstve Holandska. Vo svojej prednáške sa zameral na vnútropolitickú povolebnú situáciu v Holandsku, ale tiež na aktuálny vývoj v Európe.  Ako na záver zdôraznil, jedine spoločnými silami je možné riešiť vážne výzvy, ktorým Európa v súčasnosti čelí.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.