Dobrý internet v meste i na vidieku. Dostupný je takmer všade

Potrebujete spoľahlivý internet na miestach, ktoré nie sú v dosahu optiky? Skúste šikovné riešenie fungujúce v 4G sieti.

Reč je o Domácom 4G internete, ktorý je dobrou alternatívou pre miesta, ktoré ešte nie sú, alebo z rôznych príčin nemôžu byť v dosahu optickej siete. Aké sú jeho najväčšie výhody?

Široká dostupnosť

Tou najlepšou možnosťou, ako byť online, je nepochybne internet na optike, s ktorým surfujete mimoriadne rýchlo a prakticky bez obmedzení. Výstavba optiky je však náročnejším procesom, preto nie je samozrejmosťou v každej lokalite a nie všade to podmienky dovoľujú. Naproti tomu, Domáci 4G internet na svoje fungovanie nepotrebuje prakticky nič viac, len pripojenie k 4G sieti a jedno zariadenie. Rýchla 4G sieť od Orangeu pokrýva až 80 % populácie a jej pokrytie sa stále rozširuje, preto je vysoká šanca, že takýto internet ľahko „chytíte“ aj vy.

Spoľahlivosť a kvalita pripojenia

Domáci 4G internet je parametrami porovnateľný, či dokonca lepší ako pevné DSL pripojenie, navyše sa veľmi jednoducho inštaluje. Vďaka nemu si môžete naplno užívať vymoženosti spoľahlivého internetu.

Domáci 4G internet je dobrou voľbou, ak často trávite voľné dni napríklad na chalupe, ale zároveň tam potrebujete byť online. Užiť si tak predĺžený víkend s rodinou mimo ruchu veľkomesta, ale so všetkými vymoženosťami súčasnej doby či pracovať z domácej kancelárie na chate tak so 4G internetom nie je problém.

V domácnosti bez problémov splní internetové nároky celej rodiny a nebude skúšať vašu trpezlivosť dlhým čakaním na načítanie stránok. Môžete ho používať prakticky s každým koncovým zariadením či už je to notebook, stolový počítač, smartfón alebo tablet. Pripojíte sa jednoducho cez Wi-Fi alebo kábel.

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia je skutočne jednoduchá. Všetko potrebné si môžete priniesť už z predajne. Doma jednoducho rozbalíte zariadenie – Wi-Fi router, ktorý zaberie len minimum miesta a vložíte SIM kartu. Nemusíte sa dohadovať s technikmi na čase inštalácie, brať si voľno z práce, ani púšťať si do bytu cudzích ľudí. Za pár minút máte domácnosť pokrytú kvalitným internetom – bez neporiadku z vŕtania, komplikovaného káblovania či iných výrazných zásahov do interiéru. S prehľadom to zvládne prakticky každý, aj netechnický typ.

Overte si dostupnosť rýchlo a jednoducho

Na to, aby ste mohli používať Domáci 4G internet od Orangeu, netreba veľa. Stačí byť v dosahu pokrytia 4G siete. Tou Orange pokrýva až 80 % populácie Slovenska a pokrytie stále rozširuje. To, či ste v pokrytí, aj kvalitu signálu, si ľahko overíte na zákazníckej linke, v predajni Orangeu alebo cez aplikáciu Orange Kvalimeter. Viac informácií nájdete na www.orange.sk alebo príďte do predajne Orangeu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut