Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Moderní cyklojízdy - to je navigace Mio Cyclo 405

Plochá 4p antireflexní dotyková obrazovka, Strava Live, zprávy ze sociálních sítí, LAP, sdílení map, ANT+ a desítky dalších...

Skvělými funkcemi nabitá cyklonavigace pro náročné uživatele Mio Cyclo 405 Skvělými funkcemi nabitá cyklonavigace pro náročné uživatele Mio Cyclo 405 (Zdroj: Mio Cyclo)

Skvělými funkcemi nabitá cyklonavigace pro náročné uživatele Mio Cyclo 405 nabízí daleko více než jen mapy celé Evropy s doživotními aktualizacemi. Plochá 4" antireflexní dotyková obrazovka, Strava Live, zprávy ze sociálních sítí, LAP, sdílení map, ANT+ a desítky dalších...

Jezděte a objevujte
Představte si, že jedete na kole belgickým venkovem nebo kopírujete trasu Tour de France při stoupání na alpský vrchol. Nebylo by senzační, kdybyste s sebou měli důvěryhodného společníka, který vás povede a případně podpoří? Právě to dělá cyklopočítač Cyclo 405. Díky kompletním mapám Evropy s aktualizacemi po celou dobu životnosti zařízení můžete na kole vyrazit, kamkoli budete chtít. Jezdit na dovolené a nikdy se neztratit. Projíždět nejznámější cyklistické trasy v Evropě a současně sledovat svůj výkon.

Navržen pro sledování výkonu
Není nic horšího, než když s nadšením poprvé vyrazíte na kolo s novým cyklopočítačem a zjistíte, že když svítí na obrazovku sluníčko, tak na ní nic nevidíte. Právě proto je Cyclo 405 vybaven 4” plochou antireflexní dotykovou obrazovkou, na které jsou mapy, navigace i statistiky během jízdy dokonale čitelné.
Nové uživatelské rozhraní zařízení Cyclo je ještě intuitivnější. Je natolik uživatelsky komfortní, že Cyclo připravíte a vyrazíte na výlet během několika minut, přičemž pravděpodobně ani nebudete muset číst návod k použití. A přesto získáte veškeré potřebné údaje o výkonu a statistiky. Dokonalé vyvážení jednoduchosti a funkčnosti.
Cyklopočítač je vybaven integrovaným snímačem ANT+, takže je plně kompatibilní s volitelným monitorem tepové frekvence ANT+ a snímači otáček kola a kadence šlapání.

Zavedení faktoru „zábavy“
Unikátní funkce Surprise-Me™ vám dá na výběr ze tří rozdílných tras založených na době, vzdálenosti nebo cíli. Jedná se o dokonalý způsob, jak prozkoumat nová místa nebo si oživit své tréninkové trasy.
Cestou můžete přijímat skupinové zprávy z aplikací sociálních sítí (WhatsApp, Twitter a Facebook) prostřednictvím připojení k mobilnímu telefonu přes Bluetooth.
Nová funkce měření okruhů vám umožní zaznamenávat časy dosažené mezi jednotlivými místy nebo na stanovených vzdálenostech a snadno se ovládá jedním ze tří tlačítek, které rovněž umožní rychlé nahrávání.
Připojte se k MioShare a budete moci své jízdy přímo synchronizovat s aplikací Strava™, abyste je mohli analyzovat a sdílet s ostatními. Cyklopočítač je kompatibilní se segmenty Strava a tréninkem uvnitř i venku.

Hlavní funkce

- Plochá 4” antireflexní dotyková obrazovka čitelná na přímém slunci

- 3 tlačítka pro zapínání, funkci Lap a snadné listování

- Předinstalované cyklistické mapy celé Evropy (38 států) OpenStreetMap, připravené k okamžitému použití ihned po rozbalení

- Voděodolnost IPx7

- Výdrž baterie až 15 hodin

- Barometr

- Segmenty Strava Live – pro trénink uvnitř i venku

- Skupinové zprávy ze sociálních sítí pro přijímání zpráv (WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger) prostřednictvím propojení s mobilním telefonem přes Bluetooth®

- Funkce LAP (OKRUH) – umožňuje uživatelům označit různé etapy nebo okruhy jízdy ve specifických intervalech, čímž je motivuje ke zlepšování jejich výsledků při každé etapě nebo okruhu

- Funkce Surprise Me™ (Překvap mě) – stačí nastavit čas, vzdálenost nebo cíl a vybrat ze 3 překvapivých tras

- Vestavěný senzor ANT+ – kompatibilní s měřičem tepové frekvence ANT+ a snímače rychlosti a tempa

- Umožňuje propojení s elektronickými přesmykači Shimano Di2 a zaznamenávání informací o řazení z elektronických přesmykačů Shimano Di2. Podporuje dálkové ovládání Shimano Di2 pro přepínání stránek na ovládacím panelu a zapínání/vypínání nahrávání

- Funkce Actual Track Resistance – umožňuje připojení k trenažéru ANT+ prostřednictvím protokolu FE-C a zajišťuje odpovídající odpor během tréninku uvnitř

- Aplikace pro stolní počítače – jeden základní nástroj pro snadnou správu vašeho zařízení, stahování nových tras a sdílení zážitků

https://www.mio.com/ ... cyclo-405-hc

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.