Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Známy výrobca oslavuje 50 rokov. Ponúka výrazné zľavy

Počas 50 rokov si prešiel výrazným vývojom a priniesol množstvo inovácií.

Keď sa úspešná juhokórejská spoločnosť po 30 rokoch podnikania v najrôznejších oblastiach, od lodiarskeho priemyslu po spracovanie bavlny, rozhodla v univerzitnom meste Suwon v roku 1969 založiť novú divíziu na výrobu elektroniky Samsung Electronics, len málokto si zrejme uvedomoval, o aký historicky zásadný krok ide. Od tej doby sa zmenilo mnoho – z jednotky v Južnej Kórei sa postupne stala jednotka globálna, ktorej výrobky a inovácie nás obklopujú na každom kroku. Inovácie sa okrem mobilných telefónov týkajú najmä technológií v oblasti televízorov, práčok, chladničiek, vysávačov či monitorov.

Keďže spoločnosť Samsung Electronics tento rok oslavuje 50 rokov od jej vzniku a zároveň 50 rokov inovácií, ktoré sa podpísali pod jej úspech vo svete technológií, pre záujemcov o jej produkty pripravila špeciálnu ponuku. Tá čaká na každého od 17. júna do 5. augusta, čo je presne päťdesiat dní, a zahŕňa 50 obľúbených produktov spotrebnej elektroniky so zľavami vo výške až 1 960 eur. 50 dní trvajúcu ponuku budú priebežne dopĺňať aj ďalšie krátkodobé akcie na vybrané produkty. Stačí len sledovať stránku www.50rokovsamsung.sk.

Počas 50-tich dní si môžu záujemcovia vybrať z 50-tich produktov, ako sú QLED televízory, soundbary, monitory, práčky, chladničky či vysávače, a vybaviť si tak domácnosť novými spotrebičmi za výhodnejšie ceny. Samsung na vybrané modely totiž ponúka peniaze späť (cash back) od 5 % do 24%. Všetky produkty zaradené do špeciálnej ponuky, zoznam predajcov a podmienky získania zľavy sú k dispozícii na stránke www.50rokovsamsung.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.