Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Známy výrobca oslavuje 50 rokov. Ponúka výrazné zľavy

Počas 50 rokov si prešiel výrazným vývojom a priniesol množstvo inovácií.

Keď sa úspešná juhokórejská spoločnosť po 30 rokoch podnikania v najrôznejších oblastiach, od lodiarskeho priemyslu po spracovanie bavlny, rozhodla v univerzitnom meste Suwon v roku 1969 založiť novú divíziu na výrobu elektroniky Samsung Electronics, len málokto si zrejme uvedomoval, o aký historicky zásadný krok ide. Od tej doby sa zmenilo mnoho – z jednotky v Južnej Kórei sa postupne stala jednotka globálna, ktorej výrobky a inovácie nás obklopujú na každom kroku. Inovácie sa okrem mobilných telefónov týkajú najmä technológií v oblasti televízorov, práčok, chladničiek, vysávačov či monitorov.

Keďže spoločnosť Samsung Electronics tento rok oslavuje 50 rokov od jej vzniku a zároveň 50 rokov inovácií, ktoré sa podpísali pod jej úspech vo svete technológií, pre záujemcov o jej produkty pripravila špeciálnu ponuku. Tá čaká na každého od 17. júna do 5. augusta, čo je presne päťdesiat dní, a zahŕňa 50 obľúbených produktov spotrebnej elektroniky so zľavami vo výške až 1 960 eur. 50 dní trvajúcu ponuku budú priebežne dopĺňať aj ďalšie krátkodobé akcie na vybrané produkty. Stačí len sledovať stránku www.50rokovsamsung.sk.

Počas 50-tich dní si môžu záujemcovia vybrať z 50-tich produktov, ako sú QLED televízory, soundbary, monitory, práčky, chladničky či vysávače, a vybaviť si tak domácnosť novými spotrebičmi za výhodnejšie ceny. Samsung na vybrané modely totiž ponúka peniaze späť (cash back) od 5 % do 24%. Všetky produkty zaradené do špeciálnej ponuky, zoznam predajcov a podmienky získania zľavy sú k dispozícii na stránke www.50rokovsamsung.sk.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.