Nedeľa, 26. september, 2021 | Meniny má EditaKrížovkyKrížovky

Chuť šťavnatého červeného ovocia ukrytá vo fľaši

Skvelým tipom na nápoj s príchuťou červeného ovocia je minerálna voda Magnesia RED.

(Zdroj: Magnesia)

Maliny, jahody, granátové jablko, brusnica či červený grep – pri pomyslení na toto chutné a svieže ovocie sa vám určite zbiehajú slinky a štartujú chuťové poháriky. Najmä počas horúcich letných dní, keď telo potrebuje osviežiť a zároveň doplniť tekutiny a chýbajúce vitamíny. Skvelým tipom na nápoj s príchuťou červeného ovocia je minerálna voda Magnesia RED, ktorá obsahuje prírodný horčík a zároveň vitamíny B, ktoré podporujú správnu funkciu imunitného systému (na 100 ml ich obsahuje 15% referenčnej hodnoty príjmu). Ako nám prezradila Eva Blaho, certifikovaná nutričná terapeutka, členka Slovenskej asociácie pre výživu a prevenciu, vitamíny skupiny B sú veľmi dôležité pre správne fungovanie organizmu: "Komplex vitamínov skupiny B prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej funkcii psychiky, k zníženiu miery vyčerpania a únavy, k správnemu metabolizmu sacharidov, tukov a bielkovín, čo je dôležité pre tvorbu energie. Ich nedostatok sa prejavuje formou únavy, depresie, zlej nálady, nespavosti, objaviť sa môže zlá kvalita vlasov, rôzne dermatitídy, kútiky na ústach či poruchy trávenia." A kto by mal vitamíny B prijímať vo zvýšenej miere? "Sú to najmä ľudia pod stresom, športovci a tehotné ženy," radí odborníčka Eva Blaho. Ak práve do tejto kategórie aj nepatríte, s chuťou si Magnesiu RED doprajte, je bez konzervantov, nízkokalorická a pritom bez umelých sladidiel. Vychutnajte si napríklad príchuť jahoda alebo granátové jablko. Viac na www.magnesia.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vedeli ste, že vypínače a zásuvky môžu aktívne prispievať k väčšej domácej hygiene?

23 h

Vyžaduje vaša prevádzka zvýšenie produktivity a efektívnosti práce?

25. sep

Najväčšia sieť hobbymarketov OBI otvorila v Michalovciach celkom novú predajňu.

24. sep
Skryť Zatvoriť reklamu