Zmeny v predstavenstve a dozornej rade SPP - distribúcia, a.s.

Novým podpredsedom predstavenstva spoločnosti SPP - distribúcia, a.s. sa dnes stal Štefan Šebesta, ktorý nahradí na tejto pozícii Petra Kamenického. Zmeny nastali aj v obsadení dozornej rady spoločnosti. Mimoriadne zmeny boli schválené na základe rozhodnutia valného zhromaždenia spoločnosti 11. júla 2012.

Od dnes nastali personálne zmeny tiež v dozornej rade SPP - distribúcia, a.s. Doterajších členov tohto kontrolného orgánu: Jána Rusnáka – predsedu, Dalibora Černičku a Michala Novotu nahradili noví členovia: Rastislav Chovanec, Robert Procházka a Miroslav Recký.

Životopis - Ing. Štefan Šebesta, podpredseda predstavenstva SPP - distribúcia, a.s.
Narodil sa 26. marca 1970. V roku 1993 ukončil štúdium manažmentu priemyselných a potravinárskych podnikov na Chemickotechnologickej fakulte STU v Bratislave. Začínal v roku 1991 ako manažér pre komunikáciu v spoločnosti Solid, a.s., v rokoch 1992 – 1994 pracoval pre Investičnú spoločnosť DIVIDEND, a.s. na pozícii manažéra pre komunikáciu a zároveň ako správca portfólia. V roku 1995 sa stal predsedom dozornej rady Záhoráckych pekární a cukrární, a.s. V rokoch 1994 – 1998 pôsobil v polygrafickej spoločnosti DEAL, s.r.o. Od roku 1998 až do roku 2006 bol konateľom spoločnosti DEAL & PRINT, s.r.o. V rokoch 2006 - 2007 pracoval na Ministerstve obrany SR na pozícii riaditeľa Úradu pre investície a akvizície. V roku 2007 sa stal členom dozornej rady Vojenského opravárenského podniku, a.s., v Trenčíne. Od augusta 2007 je konateľom spoločností Cleanlife, s.r.o a DEAL & PRINT, s.r.o. Od 12. júla 2012 je podpredsedom predstavenstva SPP - distribúcia, a.s.

Aktuálny zoznam členov predstavenstva SPP - distribúcia, a.s. od 12. 7. 2012:
Assessor jur. Sebastian Jochem - predseda predstavenstva
Ing. Štefan Šebesta - podpredseda predstavenstva
Ing. Jean-Pierre Béringuier - člen predstavenstva

Aktuálny zoznam členov dozornej rady SPP- distribúcia, a.s od 12. 7. 2012:
Predseda a podpredseda dozornej rady budú zvolení na najbližšom zasadnutí dozornej rady spoločnosti SPP - distribúcia, a.s.
členovia:
Ing. Rastislav Chovanec
Pavol Korienek
Ekkehard Ludwig
Ing. Robert Procházka
Ing. Miroslav Recký
Richard Vadkerty

SPP - distribúcia, a.s. (www.spp-distribucia.sk) začala svoju činnosť 1. júla 2006 právnym odčlenením všetkých činností súvisiacich s distribúciou zemného plynu a distribučných aktív ako 100 % dcérska spoločnosť SPP (Slovenský plynárenský priemysel, a.s.). Spoločnosť zabezpečuje distribúciu zemného plynu pre viac ako 1,5 milióna odberateľov na Slovensku.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.