Zmeny v predstavenstve a dozornej rade SPP - distribúcia, a.s.

Novým podpredsedom predstavenstva spoločnosti SPP - distribúcia, a.s. sa dnes stal Štefan Šebesta, ktorý nahradí na tejto pozícii Petra Kamenického. Zmeny nastali aj v obsadení dozornej rady spoločnosti. Mimoriadne zmeny boli schválené na základe rozhodnutia valného zhromaždenia spoločnosti 11. júla 2012.

Od dnes nastali personálne zmeny tiež v dozornej rade SPP - distribúcia, a.s. Doterajších členov tohto kontrolného orgánu: Jána Rusnáka – predsedu, Dalibora Černičku a Michala Novotu nahradili noví členovia: Rastislav Chovanec, Robert Procházka a Miroslav Recký.

Životopis - Ing. Štefan Šebesta, podpredseda predstavenstva SPP - distribúcia, a.s.
Narodil sa 26. marca 1970. V roku 1993 ukončil štúdium manažmentu priemyselných a potravinárskych podnikov na Chemickotechnologickej fakulte STU v Bratislave. Začínal v roku 1991 ako manažér pre komunikáciu v spoločnosti Solid, a.s., v rokoch 1992 – 1994 pracoval pre Investičnú spoločnosť DIVIDEND, a.s. na pozícii manažéra pre komunikáciu a zároveň ako správca portfólia. V roku 1995 sa stal predsedom dozornej rady Záhoráckych pekární a cukrární, a.s. V rokoch 1994 – 1998 pôsobil v polygrafickej spoločnosti DEAL, s.r.o. Od roku 1998 až do roku 2006 bol konateľom spoločnosti DEAL & PRINT, s.r.o. V rokoch 2006 - 2007 pracoval na Ministerstve obrany SR na pozícii riaditeľa Úradu pre investície a akvizície. V roku 2007 sa stal členom dozornej rady Vojenského opravárenského podniku, a.s., v Trenčíne. Od augusta 2007 je konateľom spoločností Cleanlife, s.r.o a DEAL & PRINT, s.r.o. Od 12. júla 2012 je podpredsedom predstavenstva SPP - distribúcia, a.s.

Aktuálny zoznam členov predstavenstva SPP - distribúcia, a.s. od 12. 7. 2012:
Assessor jur. Sebastian Jochem - predseda predstavenstva
Ing. Štefan Šebesta - podpredseda predstavenstva
Ing. Jean-Pierre Béringuier - člen predstavenstva

Aktuálny zoznam členov dozornej rady SPP- distribúcia, a.s od 12. 7. 2012:
Predseda a podpredseda dozornej rady budú zvolení na najbližšom zasadnutí dozornej rady spoločnosti SPP - distribúcia, a.s.
členovia:
Ing. Rastislav Chovanec
Pavol Korienek
Ekkehard Ludwig
Ing. Robert Procházka
Ing. Miroslav Recký
Richard Vadkerty

SPP - distribúcia, a.s. (www.spp-distribucia.sk) začala svoju činnosť 1. júla 2006 právnym odčlenením všetkých činností súvisiacich s distribúciou zemného plynu a distribučných aktív ako 100 % dcérska spoločnosť SPP (Slovenský plynárenský priemysel, a.s.). Spoločnosť zabezpečuje distribúciu zemného plynu pre viac ako 1,5 milióna odberateľov na Slovensku.

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.