Aupark pár dní pred Vianocami predĺžil bezplatné parkovanie

Bratislavský Aupark tesne pred Vianocami predstavil nové značky a predĺžil bezplatné denné parkovanie na celých päť hodín.

Bratislavský Aupark tesne pred Vianocami predstavil nové značky a predĺžil bezplatné denné parkovanie na celých päť hodín.

Hovorí sa, že najlepší recept na pohodový predvianočný nákup je dobrý zoznam. Aj keď práve nie ste plánovací typ a milujete improvizáciu, pokoj pri nákupoch určite pomôže. Žiadny časový stres vám v tomto roku nehrozí v bratislavskom Auparku. Tu do konca decembra predĺžili bezplatné denné parkovanie až na päť hodín. Stihnete tak nie len nakúpiť, ale aj prípadne odoslať na pošte vianočné pozdravy.

Bratislavský Aupark je ideálnym nákupným centrom s bohatou ponukou značiek a pestrým výberom obchodov. Nájdete tu kníhkupectvo, parfumériu, hračky, športové potreby, šperky, výber kozmetiky i oblečenia. Darčeky si môžete dať  priamo v nákupnom centre aj zabaliť. Stačí ich potom už len poukladať pod vianočný stromček.

Neprehliadnite novinky

Aupark priniesol v závere roka do Bratislavy niekoľko nových značiek. Nevynechajte pri návšteve centra módnu značku Rich & Royal, ktorá v Auparku otvorila svoju jedinú pobočku na Slovensku a v Česku. Nové obchody pribudli aj značkám Reserved, Peak Performance, Aeronautika, Guess alebo Calvin Klein.

Neviete si z veľkej ponuky vybrať? Aby ste sa vyhli vianočnému faux-pas, stavte na istotu: darujte vašim najbližším darčekovú kartu na nákup v Auparku. Hodnotu si zvolíte sami, v ponuke je od 10 do 150 eur. Jej použitie je jednoduché – platí vo všetkých obchodoch nákupného centra. Funguje ako platobná karta, pri nákupe sa z nej odpočíta príslušná hodnota a zvyšnú sumu môžete využiť v inom obchode. To už stojí za zváženie, čo myslíte?

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.