Pondelok, 19. október, 2020 | Meniny má KristiánKrížovkyKrížovky

Zvez sa na výhodách nového PZP a vyhraj

Hľadáte naozaj výhodné povinné zmluvné poistenie? Vyberte si na stránke poistenie.sme.sk z troch balíčkov krytia už od 62 EUR / rok.

Hľadáte naozaj výhodné povinné zmluvné poistenie? Vyberte si na stránke poistenie.sme.sk z troch balíčkov krytia už od 62 EUR / rok* a získajte maximálne zľavy pri poistení cez internet. poisti sa a vyhraj!

VÝHODY POISTENIA

• Exkluzívna zľava pre všetkých, ktorí si uzatvoria PZP cez internet
  • Zvýhodnená cena pre klientov z vybraných regiónov Slovenska
  • 5%-ná zľava pre klientov Union poisťovne, a.s., a poistencov Union zdravotnej poisťovne, a.s.
  • 10% zľavu na havarijné poistenie získate, ak už máte PZP od Unionu alebo si ho uzatvoríte teraz.

Kvalitné nonstop asistenčné služby v balíkoch Optimum a Excellent:

• odťah vozidla do servisu v prípade nehody
  • poskytnutie náhradného vozidla v prípade nehody a krádeže
  • oprava defektu na mieste
  • asistencia pri vybití autobatérie
  • zabezpečenie výmeny paliva v nádrži po nesprávnom natankovaní

NÁŠ TIP

Najväčšiu zľavu na povinné zmluvné poistenie získate pri poistení online na poistenie.sme.sk. Odporúčame vám uzatvoriť si aj havarijné poistenie, ktoré kryje škody, spôsobené na vašom vozidle. Zľavu 10% na havarijné poistenie získate, ak už máte PZP v Unione, alebo si ho spolu s havarijným poistením uzatvoríte.

AKO SA POISTIŤ

1. Online tu >>2. Telefonicky na čísle 0850 111 2113. Osobne na kontaktných miestach prevádzkovateľa stránky poistenie sme.sk - poisťovne Union

*cena platí pri uzavretí poistenia cez internet pre fyzickú osobu od 25 rokov, ktorá je klientom Union poisťovne, a.s., alebo Union zdravotnej poisťovne, a.s. a pre osobné motorové vozidlá evidované vo vybraných regiónoch Slovenska s výkonom do 51 kW a s celkovou hmotnosťou do 1450 kg.

O prevádzkovateľovi služby: Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úpravy automobilov pre ZŤP

ARES vám ponúka riešenie pre ZŤP osoby v oblasti úpravy automobilov pre telesne hendikepované osoby.

Úpravy automobilov pre ZŤP

No Finish Line v Bratislave sa presúva do virtuálneho priestoru

Cieľová suma, ktorú môžu bežci vybehať pre projekty na podporu detí je 30.000 euro.

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera už aj cez internet

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera cez internet. Na dôchodku si tak možno prilepšia o viac ako 200€ mesačne!