Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

FerratumBank rýchla pôžička ideálna aj na letné výpredaje

Máte v skrini prievan? Zmenila sa vám v poslednej dobe váha a nemáte čo na seba? Dobre padnúce oblečenie vám pridá na sebavedomí. Kde však získať peniaze? Určite sa vám doma neváľajú na zemi zbytočné eurá. V tom prípade pre vás máme riešenie. Využite našu malú rýchlu pôžičku pre doplnenie vášho šatníka. Menšie sumy vám budú určite stačiť a prispejú k vašej dobrej nálade.

FerratumBank – partner pre lacné nákupy

Poskytujeme menšie pôžičky v sumách od 25 do 350 euro. Tieto sumičky dokonale pokryjú váš nákupný apetít pri letných výpredajoch. Všetko je lacnejšie! To, čo normálne stojí 30 euro zoženiete bez väčšej námahy za 5. Predstavte si koľko oblečenia vám môže pribudnúť za 350 euro. Berte to ako investíciu do zdravia. Keď máte pekné a pohodlné oblečenie cítite sa lepšie. Stres sa vytratí, máte skvelú náladu, ktorá prispeje ku dobrým vzťahom v rodine aj v práci. Dokonalá symbióza všetkých faktorov vás premení na človeka nabitého energiou, ktorý vie čo chce. Užívajte si leto s nami!

Pre získanie pôžičky nemusíte urobiť nič špeciálne. Stačí ak vyplníte a odošlete žiadosť. Online formulár sa nachádza na každom FerratumBank webe. Pri žiadosti cez mobil stačí vaše údaje napísať do obyčajnej SMS správy.

Zabudnite na podvody!

My sme k vám fér! Preto sa u nás nestretnete so skrytými poplatkami, nejasnou zmluvou ani zavádzaním. Sme transparentní a preto všetko, čo máte vedieť, sa dozviete na našich weboch. Nič neskrývame a nič nepotrebujeme zahmlievať. Naša služba vám bude vyhovovať taká aká je. Jednoduchá a praktická.

Z rodiska FerratumBank – Fínska, sme si požičali základné cnosti, od ktorých sa odvíja filozofia našej činnosti. Empatia a ľudskosť sú našimi ťažnými koňmi, ktoré vás budú sprevádzať. Veríme, že s dobrom zájdeme ďalej.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.